Hils på mig

Hej mine søde,
jeg er en ung pige med meget på hjertet. Jeg blogger lidt om alt og ingenting, men meget om skønhed og livsstil. I år 2017, har jeg vundet Rabble Blog Award som årets bedste livsstilsblog!

Inden for skønhed er det især hårpleje, hudpleje og skønhedshacks der er mit speciale! Herudover udleverer jeg lidt af mit forhold, og mine tanker om livet generelt. Ingen emner er for små eller for store, til at blive vendt herinde i min lille oase.

camillavingaard.dk

Herudover har jeg en skøn blandingskat, der er opkaldt efter Dolly Parton (eller filmen “Sover Dolly på ryggen”, an på hvem du spørger). Desuden er jeg kæmpe fan af alt, hvad der har med bolig indretning at gøre!

Det praktiske

  • Født d. 30.07.1994
  • Uddannet BA i international virksomhedskommunikation i engelsk og it
  • Jeg er en håbløs romantiker
  • Jeg elsker gamle danske film, og Dirch Passer er min absolutte yndlings skuespiller

Hunkemöller Ambassadør

Jeg er så heldig, at være brand ambassadør for Hunkemöller. Det betyder at jeg af og til beretter om spændende rejser, og (forhåbentlig) inspirerer dig med de nyeste kollektioner og styles. Min instagram bugner af farvestrålende undertøj, og min lyst til at rejse er kun blevet større af at være en del af Hunkemöller! Jeg er ikke som sådan et mode dyr, og har heller ikke figuren til at bære den nyeste mode. Men jeg ELSKER lingerie.

camillavingaard.dk

 

Bottom line er, jeg forsøger ikke at være noget jeg ikke er! Men derimod håber jeg på, at jeg kan inspirere dig og alle andre til at omfavne lige nøjagtig den man er. Jeg er ærlig, og min blog er en autentisk afspejling af hvem jeg er!

Tak fordi du læser med ❤️

Videre til værktøjslinje