Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco

Hils på mig

Hej mine søde,
jeg er en ung pige med meget på hjertet. Jeg blogger lidt om alt og ingenting, men meget om skønhed og livsstil. I år 2017, har jeg vundet Rabble Blog Award som årets bedste livsstilsblog!

Inden for skønhed er det især hårpleje, hudpleje og skønhedshacks der er mit speciale! Herudover udleverer jeg lidt af mit forhold, og mine tanker om livet generelt. Ingen emner er for små eller for store, til at blive vendt herinde i min lille oase.

camillavingaard.dk

Herudover har jeg en skøn blandingskat, der er opkaldt efter Dolly Parton (eller filmen “Sover Dolly på ryggen”, an på hvem du spørger). Desuden er jeg kæmpe fan af alt, hvad der har med bolig indretning at gøre!

Freelance skønhedsskribent for Luxplus

Jeg har siden november 2016 været freelanceskribent for Luxplus, hvor jeg primært bevæger mig inden for skønhed. Og så kan det til gengæld også være alt! Jeg har skrevet om dermaroller, makeup, Skinny Teatox, hårpleje og hvad skønhedshjertet ellers begærer! Det er sjovt og jeg elsker det. Skønhed er helt klart en af mine store passioner, og jeg føler mig enormt heldig, at få lov til at være en del af Luxplus magasinet.

Olaplex, Uniq One

Det praktiske

 • Født d. 30.07.1994
 • Uddannet BA i international virksomhedskommunikation i engelsk og it
 • Læser Cand.Negot i International Communication Management
 • Jeg er en håbløs romantiker
 • Jeg elsker gamle danske film, og Dirch Passer er min absolutte yndlings skuespiller.. og Ryan Gosling, fordi han er lækker!

Bottom line er, jeg forsøger ikke at være noget jeg ikke er! Men derimod håber jeg på, at jeg kan inspirere dig og alle andre til at omfavne lige nøjagtig den man er. Jeg er ærlig, og min blog er en autentisk afspejling af hvem jeg er!

Tak fordi du læser med ❤️


Kontakt for samarbejde: camillabvingaard@gmail.com