Hils på mig

Hej mine søde,
jeg er en ung pige med meget på hjertet. Jeg blogger lidt om alt og ingenting, men meget om skønhed og livsstil. Især hårpleje, hudpleje og skønhedshacks er mit speciale! Herudover udleverer jeg lidt af mit forhold, og mine tanker om livet generelt.
Jeg elsker gamle danske film, samler på Royal Copenhagen, bruger ALT for mange penge på Michael Kors Accessories. Jeg har en skøn blandingskat, der er opkaldt efter Dolly Parton (eller filmen “Sover Dolly på ryggen”, an på hvem du spørger). Desuden er jeg kæmpe fan af alt, hvad der har med bolig indretning at gøre!

Det praktiske

  • Født d. 30.07.1994
  • Uddannet PBA i erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation
  • Bosat på Amager
  • Jeg er i et lykkeligt forhold på 4 år
  • Jeg arbejder i Hunkemöller på Strøget

Hunkemöller Ambassadør

Jeg er så heldig, at være brandambassadør for Hunkemöller. Det betyder at jeg af og til beretter om spændende rejser, og (forhåbentlig) inspirerer dig med de nyeste kollektioner og styles. Min instagram bugner af farvestrålende undertøj, og min lyst til at rejse er kun blevet større af at være en del af Hunkemöller! Jeg er ikke som sådan et mode dyr, og har heller ikke figuren til at bære den nyeste mode. Men jeg ELSKER lingerie.

At rejse er at leve

Jeg ELSKER at rejse, alle steder hen! Jeg bliver glad af at rejse, at nyde livet og opleve andet end stuens fire vægge. Jeg har altid rejst meget, men de sidste par år har det for alvor taget fart!

Hvor har jeg været?

Spanien, Italien, NYC, Dubai, Sverige, Tyskland, England, Holland, Portugal og Ungarn.

Nogle steder har jeg været mange gange, mens andre kun har været enkeltstående ture! I 2017 skal jeg bl.a. til Spanien og Holland.