Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil

Forpremiere hos Hayu

6. august 2018
Forpremiere på Keeping Up With The Kardashians Hayu

Forpremiere på Keeping Up With The Kardashians Hayu

I torsdags var jeg til et smadder hyggeligt event med Hayu og Target PR. Jeg var blevet inviteret til en eksklusiv forpremiere på den 15. sæson af Keeping Up With The Kardashians. Det var med Babyshower tema, for der er babyboom i den skøre familie!

Jeg havde taget min gode kollega Louise med under armen til eventet i Indre By. Vi startede nede i gården på Bredgade med Mom Gin der serverede lækre gin tonics. De smagte virkelig godt, og vejret var perfekt til en kølig drink. Normalt er jeg ikke til gin.. men i torsdags var jeg solgt!

Forpremiere på Keeping Up With The Kardashians Hayu

Da vi kom op i lokalerne var alt lyserødt. Lyserøde balloner. Lyserøde bordløbere. Lyserød kage. Lyserød over det hele. Det var enhver piges drømme babyshower! Det var bare så tøset og lækkert.

Inden vi fik lov til at se sæsonpremieren, blev vores viden om babyer testet… og jeg vidste overraskende meget om babyer. Kredit må gå til de af mine venner der har børn, for at lære mig så meget om spædbørn! Men desværre vandt jeg ingen præmier..

Kim K på kage

Forpremiere på Keeping Up With The Kardashians Hayu

Da vi blev budt på kage, sagde de fleste nej på grund af slankekure… men jeg tog hurtig initiativ og fik skåret det første stykke! Jeg føler mig faktisk altid lidt malplaceret i sådanne selskaber, for jeg går ikke særlig meget op i stramme kure. Jeg går op i motion og god mad. Så må det hele gå op i en højere enhed. Tror jeg.. Ps. Kagen var freaking god! Og der var skumfiduser… min store svaghed. Så selvom jeg ikke gik amok, så skulle jeg da lige smage. Dog skar jeg ikke i Kim. Det nænnede jeg trods alt ikke.

 Nu til en spoiler (hvis du ikke har set afsnittet endnu).

Hun er FORFÆRDELIG

Jeg har aldrig været den store fan af Kourtney… og det blev altså ikke bedre da den nye sæson blev sat til at spille. Hun er simpelthen et forfærdeligt menneske. Hvis du spørger mig! Hun er så selvoptaget og super egoistisk, at det er til at kaste op over. Og den mængde drama hun skaber omkring sig i det første afsnit. Det er juicy, bevares – men jeg ville blive sindssyg, hvis det var min søster!

Du er NØDT til at se det nye afsnit.. jeg tror virkelig at du vil give mig ret i mine beskyldninger! Jeg glæder mig til at se næste afsnit af sæson 15.. meeeen på Hayu har de farligt mange reality programmer, og de har faktisk mit yndlingsprogram! Real Housewives of Beverly Hills. Jeg kan ikke få nok! Så når P tager på weekend i Sverige, så skal jeg sluge så mange sæsoner som overhovedet muligt. Det bliver fantastisk!

På Hayu kan du få de første 30 dage gratis ❤️

Jeg var inviteret til eventet

  Skriv svar