Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag Parforhold

Den perfekte mand

2. august 2018
Den perfekte mand

Den perfekte mand

Nu er jeg måske lidt ananas i egen juice. Men jeg har et kæmpe behov for, at dele det her med dig… og alle andre… og resten af verden. For mit hjerte smeltede fuldstændig. P er bare så god med børn, og en hver kvinde med bare et lille ønske om at få børn, smelter når de ser deres kærester in action med børn! Det er i hvert fald min overbevisning. Og det gjorde jeg altså.

Den perfekte mand

Findes han? Formentlig ikke… men for søren hvor kommer P tæt på! Se ham lige med søde ME. Det skal så siges, at ME nok også er lidt mere nuttet end så mange andre børn, med sit rødblonde hår og den fine borgmestermave.

Den perfekte mand

Jeg tror P bliver verdens bedste far, når vi en dag skal have børn! Og på en aften, hvor jeg ser ham tumle rundt med et barn, så går jeg alligevel med et ønske i maven om, at der ikke går alt for mange år inden vi tager snakken om børn. Men det er vel egentlig også meget naturligt, når jeg er 24 år og P er 26 år? Det synes jeg i hvert fald selv.

Den perfekte mand

Jeg bliver så glad helt ind i hjertet, af at se på de her billeder… jeg kan slet ikke holde op med at dele dem. Så nu får du lige ét til.

Den perfekte mand

Tag en andens barn med på arbejde-dag

En lang og åndssvag overskrift, men alligevel lidt hyggelig. Jeg arbejder på et kæmpe museum/legeland for børn, men jeg har ingen. Så derfor må jeg jo få besøg af venner med børn! For mit arbejde er det fedeste at vise frem, og især til børn.

En sød familie, kom og besøgte mig på mit arbejde – for de havde endnu tilgode at se Miniverset. Fra øjeblikket de trådte ind, og til vi gik ud igen løb den 2-årige rundt i et søde lille rævekostume, og kunne næsten ikke være i sig selv af begejstring. Jeg tror det er sikkert at sige, at det var et kæmpe hit! Jeg tog mit et kamera med, og det kom der faktisk nogle rigtig fine billeder ud af. Kig selv med her!

Hvad betyder noget her i livet?

Gode venskaber! Der er for nyligt blusset ny ild i et gammelt venskab, og jeg ville simpelthen ikke have været for uden! Livet er for kort, til at give slip på venner der betyder så meget. Selvom P og jeg ikke har børn, og de har to – så fungerer det fantastisk. Det er simpelthen de sødeste små børn, og jeg føler mig nok endnu mere underholdt end de gør – når vi løber rundt i stuen! Og for mig har netop dette venskab altid været noget særligt. Fordi der er sket så mange store ting, og jeg har været en aktiv del af rigtig meget af det. Desværre er jeg også gået glip af et par af dem, og nu er det tid til at indhente det forsømte. Og den følelse med at skulle indhente det forsømte, efterlader mig med en mærkelig idé om, at jo mere vi ses lige nu des bedre. Selvom det på ingen måder er rationelt.

Jeg er super heldig!

Jeg har sagt det i tidligere indlæg. Jeg har ikke overdrevet mange venner, men dem jeg har er helt fantastiske og jeg må holde fast i dem med næb og klør – for uden dem, ville mit liv sgu være kedeligt! Og så ville min fødselsdag heller ikke have været helt så fantastisk… men det kommer der mere om i næste blogindlæg!

Reflektionen over det med venskaber, og min store overbevisning om at holde så godt fast i dem, kommer faktisk lidt fra egne oplevelser. Siden jul har jeg desværre oplevet at, flere søde mennesker der enten har været en del af min familie eller som har været venner af min nære omgangskreds, har fået kræft – og i nogle tilfælde har det været med døden som følge allerede. Andre kæmper en brag kamp endnu, og jeg krydser alt hvad jeg kan for dem.

Men det har mindet mig om, hvor skrøbeligt livet egentlig er og hvor vigtigt det er at vi holder fast i dem der betyder noget. Dem der fylder ens liv med glæde, latter og kærlighed. Så virker små problemer så meningsløse, når livet en dag kan blive taget fra dig. Og så har jeg alligevel spurgt mig selv, om jeg ville kunne leve med de valg jeg har taget – hvis jeg en dag, ikke kunne lave dem om mere? Siden da har jeg brugt en del mere tid på, at holde kontakten med mine venner og lægge meget mere energi i, at de skal vide at deres venskaber betyder meget for mig! For tænk, hvis jeg en dag ikke kunne fortælle dem det mere? Ville jeg så kunne tilgive mig selv, for ikke at række hånden lidt længere ud? Nææ… det tror jeg faktisk ikke!

Det blev lige pludselig enormt personligt, men det er faktisk også enormt befriende at skrive sine tanker ned på den her måde. Og endnu dejligere at dele dem. For forhåbentlig er jeg ikke den eneste, der har oplevet det samme? Hverken med kærligheden til sin kæreste, eller glæden over et gammelt venskab der får nyt liv? Jeg kan godt føle mig lidt ene om, at have det sådan en gang i mellem. Så vil du ikke fortælle mig, hvis du selv har oplevet noget i den dur? ❤️

  Skriv svar