Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag Parforhold

Spørgsmålet om børn

29. juli 2018
Patrick og jeg

Patrick og jeg

I sidste uge åbnede jeg op for, at I kunne stille spørgsmål og komme med emner I var nysgerrige omkring på min Instagram. Det ene af spørgsmålene var, hvornår jeg skulle have nogle børn? Det synes jeg faktisk er et godt spørgsmål. Jeg er i midten af mine 20’ere, så det er heller ikke unaturligt for mig og det er bestemt noget jeg har tænkt over!

P og jeg har været sammen i over 5 år, og jeg er slet ikke i tvivl om at det er ham jeg bliver gammel og grå sammen med. Vi kender hinanden rigtig godt, og vores forhold er uendelig stærkt – så børn ville kunne binde os tættere sammen. Patrick har i lang tid været klar til børn. Han er uddannet klejnsmed og har arbejdet fuldtid i mange år, og så er han lige nogle år ældre end mig.

Min børne-betingelse

Selvom jeg glæder mig rigtig meget til at starte en familie med P, så har jeg siden han første gang snakkede om børn sagt, at der kirkeklokkerne skal ringe for os, inden vi får børn. Jeg vil enormt gerne giftes. Det har jeg drømt om siden jeg var en lille pige. Min far der fører mig op af kirkegulvet, kjoleshopping med min mor og en fejring af vores kærlighed.

Jeg skal (forhåbentlig) kun giftes én gang, og derfor skal jeg altså stå knivskarpt på den dag! Og jeg skal have råd til et fedt bryllup, og en endnu federe bryllupsrejse. Så indtil P har været på knæ, og vi har danset moderne til sent ud på natten – så er børn udskud på ubestemt tid.

Men jeg glæder mig til det! Det hele. At være gravid. At gå og glæde sig. Indrette børneværelse (håber vi har hus til den tid). Barsel. Alt det der kommer. Lykken. Det må vente for nu. Vi skal jo også begge to lige færdiggøre vores uddannelser. Jeg er færdig om 1,5 år, men P har stadig 3 år tilbage. Så vi bliver gamle forældre!

  Skriv svar