Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Makeup Min hverdag Skønhed

Glimmer, glitter og iskolde cocktails

6. juli 2018
Essence Cosmetics glitter collection

Essence Cosmetics glitter collection

Jeg må hellere fastslå med det samme, at det her indlæg burde være skrevet for flere uger siden. Men det blev det altså ikke.. så her kommer det!

For et par uger siden. var jeg inviteret til et lille og intimt event hos Lahme Kommunikation, der mildest talt var i glimtrende humør. Der var sat makeupstande op, fyldt med flot, farverigt og glitrende makeup fra Essence Cosmectics. Udover det store udvalg af makeup, var der også små lækre kager og iskolde Aperol Spritz for alle pengene.. Jeg følte mig som et barn i en slik butik!

Essence Cosmetics glitter collection

Aftenens kosmetik fangst

I virkeligheden er det nemmest, at vise på billeder (og dem er der massere af), men jeg vil alligevel lige fortælle lidt om mine egne valg – og så kom nogle af dem i en lækker goodiebag. Men det tvang mig faktisk lidt til, at forsøge noget jeg ikke ellers havde taget – og det kan jeg faktisk meget godt lide!

Glimmer, glitter og iskolde cocktails

Holowow highlighter palette

Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive den. Men jeg elsker den. Den er fucking vild. Der er fire farver til øjnene, som også kan bruges på kinderne, og to farver der reelt er til kinderne. Jeg er faldet pladask for den lyserøde farve. Highlighteren er meget pigmenteret, så man får highlighter for alle pengene! Det er en next level highlighter, og det er simpelthen en must-try.

Essence Cosmetics glitter collection

Holographic lipgloss

For at være helt ærlig, så ville jeg ALDRIG selv have valgt sådan en lipgloss.. den er jo grøn?! Men den er ikke grøn. Den er holografisk. Man kan sagtens bruge den alene, eller oven på en anden farve. Den giver et lækkert genskær, der ser ud som på billedet. Med alle regnbuens farver! Den er simpelthen så flot. Og den holder vildt godt. Jeg er virkelig imponeret af, hvor høj kvalitet makeup man kan få for lidt penge hos Essence.

Essence Cosmetics glitter collection

Aperol Spritz og kage

Det sidste jeg vil fremhæve arrangementet som helhed. Hos Lahme gør de altid vildt meget ud af et event og denne gang var ingen undtagelse. En masse små hjemmelavet lækre kage-hapsere og iskolde Aperol Spritz. Eventet blev holdt en dag, hvor der var 1000 grader udenfor – så de kolde Aperol gjorde virkelig underværker og de smagte fantastisk!

Dette indlæg indeholder reklame produkter

  Skriv svar