Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Rejser

Flyturen fra helvede

23. juli 2018
Flyturen fra helvede

Flyturen fra helvede

Uden at overdrive. Sådan føltes de første par timer altså. Lad mig starte med, at vi stod op torsdag kl. 01.30 dansk tid, eller kl. 07.30 i Thailand. Om formiddagen fløj vi til Singapore, som er en time længere foran end Thailand. Her landede vi kl. 15.30 lokal tid, og herfra skulle vi først flyve igen kl. 23.50 lokal tid. Vi havde altså en del tid i Singapore, og den fik vi brugt rigtig fornuftigt! Men som du nok kan forestille dig, så var vi pænt trætte da vi så skulle ombord på flyveren efter en hel dag på farten.

Vi sad ved nødudgangen, så benplads manglede vi ikke – men man sidder ikke super godt nede på abeklassen bagerst i flyet. Anyways. Vi lettede og der gik ikke længe, før flyet begyndte at hoppe.. og det får jeg det virkelig dårligt af. Især hvis jeg lige har spist. MEN heldigvis varede hoppeturen ikke så længe, og det var ikke så slemt. Troede jeg.. for da de så skulle til at servere aftensmad (og hvem elsker ikke luften af flymad?!), så begyndte flyet at hoppe igen.

Til at starte med var det bare os passagerer, der skulle spænde sikkerhedsbæltet – men flypersonalet kunne fortsætte deres arbejdsgang. Dog går der heller ikke længe, før kaptajnen giver dem besked på at sikre alt i maskinen, og sætte sig på deres pladser.. fik jeg sagt at lugten af flymad havde spredt sig i flyet?! Så dér sidder vi, i et fly der hopper vildere end den vildeste kænguru i Australien. Op og ned. Op og ned. Op og ned. Føj siger jeg bare!

Her sidder jeg så. I et hoppende fly. Og beder en stille bøn. 12 timer kan godt blive meget lange, hvis de inkluderer turbulens i så slem en grad. Lige som jeg sidder der, kommer der gud-hjælpe-mig en gammel, gangbesværet dame gående fordi hun absolut SKAL på toilettet lige når turbulensen er aller værst… hvad fanden er nu det for noget? Stewardessen forsøger med armfagter og ord, at fortælle hende at hun skal sætte sig ned og spænde sig fast – fordi der er slem turbulens.. for det kunne hun åbenbart ikke mærke i sin gamle krop?! Det fatter hun selvfølgelig ikke, så da hun skal forbi mig er hun ved at vælte så jeg må holde hende i ryggen og stewardessen må spænde sig op og følge hende på det skide toilet.

Jeg håber satme at hun var ved at både skide og pisse i bukserne, når hun på den måde sætter sit gamle liv på spil. Og ovenikøbet risikerer at stewardessen også falder og slår sig.

Herefter er det som om, at alle lukker deres øjne og ignorere det faktum at flyet stadig hopper og at bælteskiltet stadig er tændt. For der bliver en trafik af børn og gamle mennesker, der alle skal på toilettet. Èn ting er gamle mennesker… jo ældre de bliver jo mindre bruger de deres hjerne (åbenbart). Men børn har voksne forældre, der burde sige ”Du må lige vente lille Albert, for det er farligt at gå derud lige nu” eller selv følge deres barn på toilettet! Det er da også lidt akavet, at stewardessen pludselig får ansvaret?

I 1 timer og et kvarter hoppede flyet ganske voldsomt (sagde stewardessen selv), og mange ignorerede beskeden om at blive på deres plads – altså voksne mennesker. Hvad er det for noget? Det er sgu da ikke for sjov, når kaptajnen siger det over højtaleren… Jeg blev så pisse sur på stewardessens vegne, fordi hun hele tiden skulle forklare og forsvare, hvorfor folk ikke måtte gå på toilettet når der er turbulens.

FORDI HUN FUCKING SIGER DET, OG PLACER SÅ DIN RØV I DET SÆDE!

Kan vi lige finde lidt respekt frem igen? Vi befinder os i en højde, hvor ingen kan redde os hvis det går galt. Så når der tages sikkerhedsforanstaltninger under turbulens, kan vi så lige overholde dem? Tak for det!

Bitch over and out..

  Skriv svar