Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Rejser

Det vigtigste til min rejse til Asien

6. juli 2018
Duolac mælkesyrebakterier Target PR

Duolac mælkesyrebakterier Target PR

Jeg rejser til Asien i weekenden, og min store knude i mave skyldes nok primært min store frygt for at få vildt dårlig mave. Min mave kan nærmest kun tåle kartofler og sovs.. jeg får dårlig mave af ingenting! Min mor har været forberedt i måneder, med diverse piller and what not – for at undgå dårlig mave på ferien. Som sendt fra himlen, modtog jeg en lille pakke fra Target PR med en bøtte Dualac tabletter, som indeholder mælkesyrebakterier.

Dualoc 2-i-1 pakke

Tabletterne med mælkesyrebakterier hjælper dit tarmsystem med sine 2,3 milliarder mælkesyrebakterier fordelt på fem bakteriestammer. Tabletterne er coated, som maksimerer overlevelsen af mælkesyrebakterierne med op til 100 gange.

Tabletterne har en lækker smag af ananas. De smagte seriøst godt! Smagen minder mig om børnevitaminpiller. Det er ren nostalgi!

Duolac mælkesyrebakterier Target PR

Hele familien kan spise tabletterne!

Spis 1 tablet hver dag i 2 – 4 dage op til ferien. Når du er på ferie, skal du spise 1-2 tabletter hver dag. Så skulle din mave kunne holde sig nogenlunde i ro. Jeg er spændt på at se, om det virkelig virker!

Lige nu er der 20% på rejse-kosttilskuddet på udvalgte apoteker!

Dette indlæg indeholder reklameprodukter

  Skriv svar