Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Rejser

#3 Postkort fra Singapore

12. juli 2018
Postkort fra Singapore, Sentosa Island Asiens sydligste punkt

Postkort fra Singapore, Sentosa Island Asiens sydligste punkt

Sidste dag i Singapore fløj afsted. Vi tog ud til Sentosa Island, som er en meget finurlig ø der går for at være de riges legeplads – men den var sgu ærlig talt lidt underlig, og jeg ville da ikke selv bo der?! Ikke desto mindre skulle øen ses, og det blev den! Vi gik og gik og gik og gik og gik. Ja, vi gik faktisk 11km! Jeg synes ikke rigtig der er så meget at berette om fra øen. Vi så mange skilte med, at vi ikke måtte fodre aberne – vi så bare ikke nogle aber. Lidt skuffende, for jeg troede de ville være overalt sådan som de skiltede med det!

Asiens sydligste punkt

Ja. Som du måske har udledt af under-overskriften, så fik vi da lige sat vores fødder på hele Asiens sydligste punkt. Det var meget sjovt at tænke på, at man gik på Asiens sydligste punkt – men så var der heller ikke meget mere ved det!

Postkort fra Singapore, Sentosa Island Asiens sydligste punkt

Sådan ser Asiens sydligste punkt ud. Ikke noget særligt, men udsigten var da god!

Singapore fra vandet

Den sidste aften skulle bruges på, at sejle ud for at se byen om aftenen fra vandet. Vi (og måske især jeg) havde en forestilling om, at byen ville være afsindig smuk og det skuffede bestemt ikke! Byen var lyst mere op, end den var om dagen. Det var så man tabte kæben.

Efter sådan en afslutning, på nogle fantastiske dage ser jeg virkelig frem til afslapning på  Koh Samui! Jeg kan ikke andet end at anbefale, at du besøger Singapore. Det er en sjov by, og den er mere multikulturel end noget andet sted jeg nogensinde har besøgt. Jeg er fascineret, rørt og forelsket. So long Singapore, I will be back!

Stay tuned, der kommer flere postkort fra Thailand.

  Skriv svar