Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Rejser

#2 Postkort fra Singapore

11. juli 2018
Postkort fra Singapore, Aura National Gallery

Postkort fra Singapore, Aura National Gallery

Jeg starter bare hvor jeg slap dig i sidste postkort.

De to første dage har været fyldt med vanvittig mange oplevelser, og jeg har svært ved at fordøje det hele – for det er virkelig overvældende.

Med far på job

Her på dag tre startede vi morgenen med at besøge min fars kontor i byen. Jeg har besøg AAK’s kontorer i Århus, da de stadig lå ved siden af Bruuns Galleri, men sikke en oplevelse. Det var fuldstændig, som at træde ind i et skandinavisk kontor. Et massivt træbord, bløde barstole, pendler med glødepærer og en stor orkidé tog imod én på fællesarealet. Det bliver ikke mere nordisk end det! Men hold op hvor var det flot. Helt nyt og lækkert. Flotte mødelokaler og klinisk rene laboratorier til test af chokolader og is.

Efter vi havde været et par timer i AAK, og havde hørt om livet som udstationeret i Singapore blev Patrick og jeg hurtigt enige om, at det gad vi da egentlig godt – hvis vi en dag fik chancen. Vi kan ikke lige se hvordan, men man skal da aldrig sige aldrig?

Mange penge og meget natur

Fra AAK tog vi videre til en af de større gader med butikker Orchad Street, og jeg tror da aldrig jeg har brugt så mange penge på så kort tid.. men jeg har en stor last for Victoria’s Secret undertøj, og de havde ’tilfældigvis’ en flagship store på den gade. Så jeg fik da købt to nye bh’er og et sæt nattøj. Burde have taget billeder af det, men jeg skyndte mig at tage det i brug i stedet!

Da jeg troede jeg havde brugt dagens shoppingkvote, lå der en Michael Kors butik – og gudhjælpemig om jeg ikke også har en svaghed for dét brand?! Jeg har længe ledt efter et par solbriller, og sørme om jeg ikke fandt et par inde i butikken? Var de billige? Nej! Var de det værd? Ja! Brugte jeg mange penge på meget kort tid? Ja! Så ikke mere shopping til mig.. i hvert fald ikke for denne gang.

Postkort fra Singapore

Efterfølgende gik vi halvvejs mod hotellet, og fik set et par parker også – det var ret opadgående terræn så vi fik en fin udsigt udover blandt andet River Valley (ved du ikke hvad det er, så læs mit første postkort fra Singapore)

En udsigt der er til at tude over

Det var planlagt, at vi skulle spise på en meget specifik Restaurant her på 3. Dag. Min far har været her et par gange før med sit arbejde, og har især været betaget af udsigten fra cocktailbaren, hvor de serverer små sliders. Det var desværre ikke til at få plads til spisning, men vi kunne få bord til cocktails – så vi spiste nede i deres restaurant. Det var en rigtig lækker italiensk restaurant, og de serverede trøffel til min store glæde – så jeg skulle have pasta med trøffel (der var naturligvis andet i retten, men det var ligesom lidt lige meget når der var trøffel).

Postkort fra Singapore, Aura National Gallery

Efter spisning gik vi, som tidligere nævnt, op på 6. Sal og fik os en cocktail eller to og nød udsigten. Og da vi trådte op på dækket, skal jeg love for at jeg blev taget med storm. Det må simpelthen være byen bedste udsigt. Det var så tiden gik i stå (for anden gang i Singapore – mærkelig by?!).

Postkort fra Singapore, Aura National Gallery

Og det var kun noget af det. Skylinen var mindst lige så smuk. Byen var bare oplyst på en hel unik måde. Jeg elsker storbyer, og New York er klart på top 3 over favorit byer – men Singapore er på en eller anden måde meget lig NYC og alligevel er den så anderledes – men jeg er faldet pladask!

Postkort fra Singapore, Aura National Gallery

Jeg har enormt svært ved at sætte ord på, hvor smuk byen er – og jeg vil derfor lade billederne tale for sig selv! Her sad vi i et par timer, og lod os opsluge af lyset fra byens skyskrabere.

Postkort fra Singapore, Aura National Gallery

  Skriv svar