Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Rejser

#1 postkort fra Singapore

9. juli 2018
Postkort fra Singapore, River Valley
Postkort fra Singapore

Gardens by the Bay

Et lille postkort fra mig i Singapore, til dig.

Vi ankom søndag kl. 06.30 lokal tid (+6 timer ift. København) og vi fløj kl. 12.20 lørdag formiddag dansk tid. Så vi sprang lige hele natten over.. selve flyveturen gik rimelig smertefrit, men det var fandme hårdt at holde sig vågen hele dagen. Vi fik lige en lur på 2 timer om eftermiddagen, men vi forsøgte at sove mindst muligt – for at kunne sove om natten, og slippe for den værste jetlag!

Selvom vi kun har været her i et par dage, synes jeg allerede at vi har oplevet en hel del! Vi har besøgt River Valley, Botanisk have, Marina Bay Sands og Marina Bay Gardens. Fire store turistattraktioner i den frodige by.

River Valley

River Valley er et område nede omkring floden, hvor er er proppet med restauranter og barer for enhver smag. Selvfølgelig kan du primært spise asiatisk mad, men leder man længe nok kan man sagtens finde et steakhouse, en Hooters og en mexicansk (blandt mange restauranter). I går spiste vi på en mexicansk restaurant, og det smagte fantastisk! Efter 34 timer på farten, var det lige hvad jeg havde lyst til. Der var smukt om aftenen inden solen gik ned. Men da det blev mørkt, der lyste hele byen op! Det var simpelthen så smukt, og det var så betagende. Jeg har efterfølgende hørt, at byen bare er smukkest når solen går ned, fordi der er så vanvittig mange lys der tænder.

Botanisk have

Et must for at se se i byen var den Botaniske have. Vi havde fået det anbefalet hjemmefra, og det er jeg virkelig glad for! Det var en helt vild oplevelse. Det var helt ufatteligt smukt. Vi kom igennem mange forskellige zoner, bare i den have: Regnskoven, Bambus, Orkidéer og en helt “almindelig” skov. For når jeg er siger almindelig, så er det ikke hvad vi kender fra Danmark. Det er store, flotte, gamle træer og en dyreliv jeg aldrig har det magen til før.

En kolibri i min linse

Det var så vildt! Min mor peger lige pludselig og siger “Se! En kolibri!”, og så fik vi ellers vores kamera frem i en fart. Den var virkelig lille, men det var så vildt – det er once in a lifestime at man ser sådan en! Det er jo uhørt sjældne.

Postkort fra Singapore, Botanisk Have

Der sidder den. Den lille gule fugl, på den flotte røde blomst. Den var hurtig i bevægelserne og jeg skød fuldstændig forvildet i håb om, at få bare ét godt billede af den.

En båndvaran i bladene

Postkort fra Singapore, Botanisk Have

Først så vi en lille en.. vi tog et billede, men den var ikke meget større end hvad der svarer til en håndfuld. Men den her, den var faktisk ret stor! En båndvaran kan blive op til 3 meter lang, så den var langt fra fuldvoksen – men det var alligevel ret vildt at se.

I den botaniske have skulle der også findes fem forskellige slange arter, og vi stødte heldigvis ikke på én eneste af dem!

Orkidé haven

Jeg har ikke så meget mere at sige om den botaniske have. Dog var vi inde i et helt specielt område, der havde over 50 vildt-groende arter af Orkidéer. Det var simpelthen så smukt og farverigt. Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg har set så meget smuk natur. Det er meget overvældende, og jeg har virkelig glæder mig til at dele det med dig!

Og det her er kun en brøkdel, men indlægget ville aldrig slutte hvis jeg skulle dele alle mine billeder med dig!

Marina Bay Sands & Marina Bay Gardens

Marina Bay Sands er et kæmpe stort hotel, og når du ser billedet vil du forstå hvorfor det får så meget opmærksomhed. Marina Bay Gardens er ikke særlig unik, udover de fremtidsagtige træer der sammen er et helt økosystem i sig selv. Jeg fattede ikke en skid af det, men det var meget betagende lige da jeg læste det. Men nu har jeg altså glemt det igen! Træerne minder om noget man har set i Avatar.

Singapore er smuk og har taget mig med storm, men for helvede hvor er der varmt. Vi kunne lige så godt gå rundt i badetøj, for vi sveder så afsindigt meget, at vi er lige så våde som hvis vi lige havde taget en dukkert! Det er fuldstændig sindssygt. Og sådan er det hele døgnet rundt.

Det var alt for nu! Når jeg har mere at berette, kommer der endu et postkort herfra. Hav det godt, og nyd sommeren ❤️

  Skriv svar