Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Mode

Nomineret til Hunkemöller Blog Awards

14. juni 2018
Hunkemöller Blog awards

Hunkemöller Blog awards

I sidste uge, blev jeg nomineret til Hunkemöllers Blog Awards i kategorien Lingeri. Det kom delvist som en overraskelse.. truth be told – så nominerede jeg mig selv, og derefter nominerede familie, venner og følgere fra de sociale medier, mig i selvsamme kategori. Jeg blev i virkeligheden nok kun nomineret, fordi jeg så efterfølgende spurgte, hvad næste skridt så var? Og så beslutte Hunkemöller sig (til mit held), at nominere mig officielt i den kategori! Og det kom faktisk bag på mig. jeg blev glad. Benovet. Og spændt. For jeg synes sgu, at det er lidt vildt at jeg rent faktisk er nomimineret! Men nu sidder jeg også med en anden følelse…

For det der sker er… at min evige trang til at vinde alting, kommer op i mig. Nu er jeg jo nødt til at vinde!

Tidligere Hunkemöller Ambassadør

Hvorfor er jeg nødt til at vinde? Fordi jeg ved, hvor fantastisk et fællesskab man har, når man på den ene eller anden måde er med i en Hunkemöller Community. Da jeg arbejde for Hunkemöller var jeg intern ambassadør i et helt år, og det var så sjovt, inspirerende og lærerigt. Det var ét langt eventyr!

Så selvfølgelig vil jeg gerne være en del af Hunkemöller igen. Og jeg arbejdede i butikken på Strøget i 2,5 år, så uden at være ananas i egen juice, vil jeg vove at påstå at jeg ved en ting eller to om brandet i sig selv.

Hunkemöller Blog awards

Nomineret til Hunkemöller Blog Awards

Så nu er jeg nomineret, og fra mandag den 18. juni kan du stemme på mig (og de andre nominerede). I den forbindelse, har jeg fået et smukt sæt undertøj. Jeg kunne vælge mellem flere forskellige, men min stil er ret enkel og jeg har en ting med blonder… jeg ELSKER blonder. Derfor valgte jeg et sæt med mange blonder, og sarte farver.

Tre grunde til, at dette sæt er favoritten

 • Det er en push-up bh i en stor størrelse. Selvom man ikke bruger en A-skål, kan det være rart med lidt push-up i bh’en, for at give et løft og en pæn kavalergang. Og den sidder vanvittig pænt, uden at være vulgær!
 • Den har en bred kant. Så den klassiske delle over og under båndet, bag på ryggen, er gone! Den er simpelthen gemt væk, i en bh-ryg der er fint pyntet med blonder. Det kan ikke gøres på en smukkere måde.
 • Skålen er glat, så du kan have den på under hvad som helst. Og den er oven i købet hvid, så den kan både bruges under en mørk og lys bluse.

Og så sidder trusserne fantastisk. Jeg har valgt en g-streng, og jeg kan vitterligt ikke mærke at jeg har dem på.. og så går de ikke ind i siden og laver dobbelt deller….

Ja det var fem grunde, men tre lyder bedre når man skal remse op.

STEM PÅ MIG HER

Læg i øvrigt mærke til, de smukke detaljer i blonderne, både på BH’en og trusserne. Jeg er vild med det “vilde”look de frie blondetråde giver sættet. Blonderne giver et super feminint look.. ja spørger du mig, så kunne man sagtens have det her sæt på til sit bryllup. Det er hvidt med blonder. BH’en giver en pæn barm. Og fordi trussen sidder så flot, vil man ikke kunne se noget med en kjole på. Kunne det her sæt være sødere? Nope!

Hunkemöller Blog awards

Du er smuk som du er

I forbindelse med min nominering, har jeg tænkt meget over hvordan jeg skulle vise undertøjet frem på bedste vis. Jeg elsker flatlays, men det kan være svært at forestille sig undertøjet på. Jeg har aldrig før optrådt i undertøj. Dels på grund af en usikkerhed omkring min krop. Og fordi jeg aldrig har været model? Men Hunkemöller er ungt, hipt og autentisk. I Hunkemöller kan alle finde et sæt, der sidder perfekt. Det ved jeg! For jeg har hjulpet piger og kvinder i alle aldre, i prøverum, i 2,5 år. Jeg ved det kan lade sig gøre! Nogle gange tager det mere end ét forsøg, men det er muligt.

Jeg vidste ikke på forhånd, hvordan Juni sættet ville sidde – men jeg vidste at skål formen ville passe mig, fordi jeg kender mig selv og min krop! Så jeg besluttede mig for, at jeg ville vise undertøjet på min helt almindelig og til tider “dellede” krop. Så det har jeg gjort.

Inden vi gik i gang med at tage de her billeder, var det enormt vigtigt at de var ærlige. Ærlige omkring hvordan min krop ser ud i undertøj. For det er da 100x nemmere, at forestille sig hvordan det ser ud – når man ser det på en helt almindelig kvindekrop.

Det var voldsomt grænseoverskridende, men billederne repræsenterer for mig noget sårbart og fint. Jeg er så stolt af at have overkommet min usikkerhed (for en stund), og dele resultatet med dig. Hvis jeg kan inspirere bare én anden, til at føle sig mere til pas i sin krop – så er det dét værd!

STEM PÅ MIG HER

Hunkemöller Blog awards

Køb Juni BH’en her
Køb Juni trusserne her

Se flere BH’er fra Hunkemöller, og find dit perfekte match *

STEM PÅ MIG HER

Indeholder gaver fra Hunkemöller. 
Reklamelinks markeret med "*"

Skriv svar