Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Min hverdag

Beslutninger der påvirker fremtiden

11. juni 2018
En beslutning for fremtiden

En beslutning for fremtiden

I denne weekend, har jeg virkelig haft noget at tænke over – og har skulle træffe et valg, jeg selv synes har været rigtig svær. Hvis du har fulgt med på bloggen, det sidste halve års tid – så har du måske læst, at jeg droppede ud af studiet i februar. Er det ikke tilfældet, så giver det her meget mere mening, hvis du lige læser det indlæg først – for det var en rigtig svær beslutning!

Læs om mit drop af studiet her

Deadlines og tilbagemeldinger

Den 10. juni er der deadline for alle universiteter, der skal give tilbagemelding på om man er optaget eller har fået afslag på sin(e) kandidatansøgninger. Nogle giver svar før tid, og nogle trækker den til stregen. SDU svarede allerede i slutningen af maj. RUC svarede for cirka en uge siden og CBS svarede i går. Som forventet, fik jeg afslag fra CBS. Det var egentlig også hvad jeg havde regnet med, men alligevel led mit ego lidt under det. RUC gav mig en betinget optagelse, hvilket betyder at jeg endnu en gang skulle forsøge at sætte mig ind i en form for økonomi og faktisk også tage et fag henover hele sommeren – som er forholdsvis umuligt når jeg rejser på ferie om ikke så længe.

International Business Communication på SDU

Selvom jeg havde håbet, at jeg var kommet ind et sted på Sjælland hvor jeg ikke skulle beskæftige mig med andet end kommunikation. Så er man en gang i mellem nødt til, at gå på kompromis. Og det har jeg gjort. Jeg takkede ja til SDU, der tilbød mig optagelse på den engelske linje i International Virksomhedskommunikation. Uden økonomi, og med mulighed for at få merit for de fag jeg allerede har bestået – på kandidatniveau.

Jeg har tænkt så det knagede, siden jeg fik svar fra alle uddannelser. Ville jeg gå på kompromis og blive på Sjælland, eller ville jeg gå på kompromis og tage til Odense? Det synes jeg faktisk var et svært valg. Men med udsigt til en uddannelse uden økonomi, og muligheden for at være færdig om 1,5 år – så valgte jeg Odense.

Da jeg havde taget beslutningen, og i dag sagde ja tak til studiepladsen – fik jeg en sjov følelse i maven. Følelsen af at have gjort det rigtige. for mig! Og jeg blev glad. Sådan helt ned i den dybeste del af min mave. Og lige dér, vidste jeg – at jeg havde gjort det helt rigtige. Jeg sad med en følelse, jeg aldrig troede jeg ville have. Jeg kunne mærke, hvor meget jeg glæder mig til at studere igen!

Nu kan jeg bare nyde min sommerferie, og se frem til studiestart den 1. september 🎉 

 • Svar
  Sofja
  11. juni 2018 den 21:47

  Tillykke med studiepladsen, Camilla! Vi kan følges. Jeg er blevet optaget på kandidatstudiet Biologi på SDU. Jeg skulle også mærke efter om jeg skulle blive på Sjælland og være kandidat til sommer, eller om jeg skulle tage den lange rejse til Odense og blive færdigt et år senere. Jeg blev nød til at gå efter drømmestudiet!

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   13. juni 2018 den 21:10

   Hej Sofja,
   tusind tak 🙂 Og tillykke til dig også! Det kan være svært at vælge, men hvis det virkelig er drømmestudiet – så er det klart transporttiden værd ❤️

   Knus 💜

 • Svar
  Fruen
  12. juni 2018 den 10:01

  Fedt for dig – Tillykke 🙂

Skriv svar