Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag Skønhed

Opfyldning med lipfiller

25. maj 2018
Før og efter lipfiller

Før og efter lipfiller

Det er ingen statshemmelighed, at jeg har fået en smule filler i læberne. Første gang var i starten af Februar hos Klinik Cosmec, hvor jeg fik 1,0ml fordelt i over- og underlæbe. Det gik ikke helt som forventet, og det kan du læse om i mit første indlæg omkring fyld i læberne.

Anyways. Det er efterhånden noget tid siden, og jeg vil sige at mine læber har holdt usædvanlig godt på filleren. Men efter mine læber faldt ned til normal (altså efter hævelsen), så var der alligevel asymmetri i både over- og underlæbe. Derfor bestilte jeg tid, til at få 0,5ml fyldt i, bare for at rette op på tingene!

Før

Lige efter 0,50ml

Nu

Det er ikke nogen vanvittig forskel, og det er heller ikke meningen. Jeg fik faktisk kun 0,4ml i. For da havde sygeplejersken fyldt det i der var nødvendigt. Og jeg havde ikke behovet for at bruge det hele “bare fordi”. Det skal være naturligt, og derfor sagde jeg nej tak til det sidste. Jeg er rigtig glad og tilfreds med slut resultatet! Det er Klinik Cosmec der har behandlet mig begge gange, og jeg kan kun anbefale dem. Vivian som har udført mine behandlinger, er simpelthen så sød og professionel.

  Skriv svar