Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Et (lille) indgreb i underlivet

23. maj 2018
Et lille indgreb i underlivet

Et lille indgreb i underlivet

Jeg har en tilståelse. Overskriften er meget mere dramatisk, end hvad der egentlig er sket! Faktisk snyder jeg jer lidt… for der er intet juice i det her indlæg. Men nu har du alligevel klikket dig ind, så hvorfor ikke bare læse det?

Gynækologisk undersøgelse

Her til morgen var jeg forbi Gynækologen Helle i Kastrup. Normalt får jeg foretaget sådanne undersøgelser hos min egen læge, men da jeg var forbi for et par uger siden for at få foretaget en celleforandringsundersøgelse (det får alle kvinder tilbudt når de er fyldt 23 år), og da jeg så lå der konstaterede min læge, at jeg havde en polyp i underlivet. Dum som jeg er, så spørger jeg om det ikke kun er noget man har i næsen? Godmorgen Camilla. Hvis du har det i underlivet, så er næsen nok ikke det eneste sted?! .. Der er gået en Sherlock Holmes tabt i mig, I know!

Nå, men min læge er åbenbart ret imponeret over størrelsen, og det faktum at jeg overhovedet ikke har opdaget den selv! Sååå det var jo super betryggende, og særligt behageligt når man i forevejen føler, at man er i en sårbar position når man er til gynækologisk undersøgelse (som btw er det værste!).
Jeg får en henvisning, for polypper i underlivet skal fjernes. I 99% af tilfældene, er der ikke noget i polypperne – men åbenbart kan de små sataner også udvikle sig til noget rigtig ubehageligt? Det havde jeg ikke skænket en tanke.

Er hurtigt klip… eller?

Jeg har egentlig ikke være så nervøs for selve indgrebet, alligevel har én ting plaget mig lidt. For et indgreb i underlivet lyder aldrig rart, og det er simpelthen det værste sted – hvor de kunne lave fejl. Worst case – tænk hvis jeg blev steril, fordi de klippede forkert? Største frygt! Men det er så irrationelt.

Det vigtigste for mig var, at det skulle gå ret hurtigt. Jeg var sgu mere bekymret for, hvor meget bedøvelse jeg ville få? For jeg er en rigtig pivskid! Så de skulle ikke give mig for lidt. Og så ville jeg gerne vide præcist hvor ondt jeg kan forvente det gør, når bedøvelsen ikke virker mere.

Nu kommer vi til det største anti-klimaks… Jeg ligger der hos gynækologen, og forventer det værste (jaja, lidt dramatisk) – og der er ingenting…. absolut ingenting. Alt så bare fint ud. Jeg har åbenbart bare en stor rød plet, og det er helt normalt når man er på p-piller? Så jeg kan ikke ynke og jeg kan ikke få P til at ynke. Jeg er nødt til at lave mad i dag, for jeg har ingen undskyldning…

Jeg sætter mig dog udenfor og arbejder i dag!

Over and out fra “sygesengen”. 

  Skriv svar