Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Min hverdag Skønhed

Uge 14: Planer for den første uge i april

2. april 2018
Uge 14: Ugens planer

Uge 14: Ugens planer

Efter en dejlig påske med arbejde, familiehygge og en weekendtur til Berlin, er jeg klar til en ny uge – der oven i købet kunne gå hen og minde en lille smule om forår! Selvom jeg faktisk ikke er særlig vild med, at have en uge der er alt for presset – så er denne uge lige nøjagtig dét. Jeg har faktisk planer helt frem til og med fredag. Heldigvis har jeg en hel weekend, hvor jeg ikke skal lave det store. Det er vigtigt for mig, hvis mine hverdage kan gå hen og blive lidt stressede!

Yoga as usual

De sidste par uger, har jeg faktisk været ret dårlig til at komme afsted. Jeg har haft nogle sene dage på arbejdet, og så har det bare passet dårligt ind i hverdagen – også ift. at det skal hænge sammen med P og hans hverdag. I denne uge starter jeg op igen, og satser på at træne tirsdag og torsdag efter arbejde! Mit mål er stadigvæk at træne tre gange om ugen, men hvis to er hvad der kan lade sig gøre – så må det være sådan! Jeg elsker det stadig, og jeg kan mærke at min krop bliver stærkere og mere smedig for hver gang, jeg har været der.

Middag med gamle venner

For det første… så føler jeg mig virkelig gammel, når jeg skriver sådan en overskrift – men hvad pokker skal jeg ellers kalde det? Vi er nogle piger tilbage fra da jeg gik på HHx, der mødes til noget aftensmad og hygge på onsdag. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set dem? Så jeg glæder mig til at ‘catche up’ og bare være i deres selskab igen!

Selvforkælelse

Reklame | På fredag skal jeg have den ultimative luksus ansigtsbehandling hos Klinik Cosmec. Det er virkelig længe siden, jeg har forkælet mig selv på den måde – da det typisk ikke er noget jeg vil bruge penge på! Jeg glæder mig helt vildt til at blive forkælet!

Reception hos Klinik Cosmec

Reklame | Fredag klokken 16.00 – 20.00 holder Klinik Cosmec reception for alle der har lyst til at komme! Jeg vil være der, og man kan få nogle sindssyge rabatter uanset hvilken behandling man ønsker. Jeg glæder mig vildt meget. Nu da de har lavet mine læber, og skal forkæle mit ansigt – kan jeg virkelig stå inde for deres professionelle kundskaber og høje service-niveau! Ses vi?

  Skriv svar