Husk at du kan følge mig på Instagram

  • Fresh out of the shower
  • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
  • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
  • Som at trde ind i gammel tid  Det var
  • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
  • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
  • Woke up this morning and felt like being a mermaid
  • Gave  Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag Mode Rejser Skønhed

Shopping i Berlin

8. april 2018
April shopping

April shopping

Jeg er kommet hjem fra Berlin, og jeg kan allerede nu afsløre at jeg har købt væsentligt mere end det jeg fortæller om i det her indlæg! Men det ville simpelthen aldrig ende, hvis jeg skulle fortælle om alt det jeg har købt i Berlin… #shopaholic 

Marc Jacobs Decadence

April shopping // Marc Jacobs Decadence

Jeg er ikke typen der holder mig til én parfume. Jeg eeeelsker parfumer, og jeg skifter alt efter sæson og mit humør! Om vinteren bruger jeg nogle rigtig tunge, kraftige parfumer – men her om sommeren er jeg mere til en let, krydret parfume. Derfor har jeg købt Marc Jacobs Decadence. Jeg har duftet til den, hver gang jeg har været i Matas eller i lufthavnen. Jeg synes den dufter så godt, og nu skulle det altså være! Jeg kan ikke rigtig beskrive duften, men jeg synes den er krydret, men forårsagtig. I hvert fald i forhold til mine andre parfumer. Mums!

Sneakers fra Deichmann

April shopping

Jeg troede ikke det ville ske, men jeg fandt de her fed sneakers i Deichmann. I Deichmann?! Til 200 kroner. Det var kærlighed ved første blik, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at kunne tage dem rigtigt i brug! De er de perfekte forårssneakers. Jeg elsker broderiet på siden, det er sådan en fin detalje!

Mere til min hud, tak!

April shopping

Jeg gik amok i Rituals Cosmetics og Bobbi Brown! Men jeg er svært glad for min ansigtsserum fra Rituals. Min hud er bare blevet så lækker, efter jeg har brugt den i en uges tid. Den suger hurtigt ind i huden, og når jeg vågner op dagen efter – så er det babyhud! Oven på serum skal creme. Her er jeg helt tosset med Bobbi Browns hydrating ansigtscreme. Min hud fortjener det… men øv hvor var det også dyrt! Men virkelig…. det er så lækkert for min hud. Jeg døjer slet ikke med tørre plamager mere. Det er så vigtigt!

Det er altså mine favoritkøb fra Berlin  – og det var i øvrigt en pisse god tur ❤️

Skriv svar