Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil

Hvor mange komplimenter har du givet i dag?

7. april 2018
Hvor mange komplimenter har du givet?

Hvor mange komplimenter har du givet?

Hvor mange komplimenter har du givet i dag?

Det er måske et mærkeligt spørgsmål, men denne uge har fået mig til at tænke over det. Hvor mange komplimenter har jeg selv givet? I ugens løb har jeg faktisk fået en del komplimenter. Det siger jeg ikke, for at være selvfed, men fordi det fik mig til at tænke over hvor mange jeg egentlig selv har givet?

En blomsterbinder

I onsdags var jeg inde for at købe tulipaner, og ud af det blå siger den søde blomsterbinder, at jeg er smuk. Og hun siger det flere gange! Det gjorde mig simpelthen så glad, men jeg bliver også en smule forlegen. Det gjorde min dag betydeligt bedre.

En tilfældig sød pige

I går da jeg var til reception hos Klinik Cosmec, var der en sød pige/voksen/kvinde der ret spontant sagde til mig, at hun synes min makeup var vildt flot! Og det overraskede mig virkelig, for det var en makeup der blev lagt lynhurtigt på et toilet, kun med det mest nødvendige makeupprodukter! Derfor kom det virkelig bag på mig, og det gjorde mig (igen) helt forlegen. Jeg blev simpelthen så glad, jeg vidste næsten ikke hvad jeg skulle sige.. det lyder måske dumt, men det var virkelig et uventet og sødt kompliment!

Ingen bikinibilleder

Det tredje kompliment jeg har fået i denne uge, er faktisk for min instagram. Jeg har ingen bikinibilleder (ja, altså lige bortset fra de kiksede billeder der er fyldt med selvironi). Det er i hvertfald ikke på grund af en lækker krop, at jeg har fået opbygget en følgerbase på instagram. Og det har jeg faktisk gjort rigtig meget ud af. Jeg vil hellere anerkendes, for at have nogle lækre billeder eller skrive om noget andre kan relatere til – fremfor at have halvnøgne billeder der tiltrækker liderlige mænd. Hermed ikke sagt, at jeg synes det er forkert at poste halvnøgne billeder. Det må alle selv om, og jeg synes vi skal løfte hinanden – halvnøgen eller ej!

Derfor blev jeg så glad, da der var en anden der anerkendte at jeg netop ikke havde halvnøgne billeder – når det hele tiden har været mit mål ikke at have. Og bare håbe på, at der er nogle der synes mit content er interessant for dem. Både som privat og virksomhed. For jeg tænker rigtig meget over, hvordan jeg præsentere mig selv på de sociale medier!

Hvor mange komplimenter har jeg selv givet?

Ugens søde komplimenter, har fået mig til at tænke på hvor mange komplimenter jeg egentlig selv har givet? Det er jeg faktisk ret dårlig til. Udover lige mine nærmeste, som får smidt et kompliment efter sig i ny og næ. Og hvorfor egentlig ikke til andre? Jeg bliver så glad, når en fremmede kommer hen til mig med et kompliment. Alligevel synes jeg det er små-pinlingt, at gå umotiveret hen til en jeg ikke kender og give et kompliment. Jeg er bange for, hvad vedkommende vil tænke om mig? Det er virkelig dumt! For jeg bliver jo selv glad, og alligevel synes jeg at det er pinligt selv at gå derhen.

Jeg vil sætte mig et nyt mål: jeg vil give et kompliment til én fremmede om ugen. 

Det giver god karma, og skaber glæde!

Er du god til at give komplimenter?  ❤️

 • Svar
  Mia / sortpastel.dk
  7. april 2018 den 16:43

  Det er virkelig et godt mål at have! Jeg er sikker på, at du kan gøre det 🙂
  Jeg er ret bevidst omkring at give komplimenter – dog er det lidt grænseoverskridende til fremmede, som du også skriver. Men du har helt klart fået mig til at tænke mere over det 🙂

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   8. april 2018 den 14:22

   Jeg vil i hvertfald prøve! Det er ikke sikker, at det bliver lige nemt hver uge – og det er helt sikkert super grænseoverskridende de første mange gange!

   Dejligt at jeg sætter nogle tanker igang ❤️

Skriv svar