Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Makeup Skønhed

Glitter og glimmer til forår

11. april 2018
Essence Cosmetics forårskollektion
Reklame

Essence Cosmetics forårskollektion

Disse produkter er en gave fra Lahme Kommunikation og Essence Cosmetics!

Vi kan lune os i solen i disse dage, og det skønne forårsvejr indbyder til farver. Nogle af produkterne fra denne forårskollektion har vundet min kærlighed!

Røde læber går aldrig af mode

Essence Cosmetics forårskollektion

De gør de vitterligt ikke. Rød kan bruges året rundt! Hvad er mere forårsagtigt og sexet, end et par glinsende, røde læber? Jeg er vild med at det er en lipgloss, det er det eneste jeg kan bruge efter en vinter der har tørret mine læber total ud!

Skru op for forårsgløden

Essence Cosmetics forårskollektion

En glitter primer og en glow setting spray. Hvis du vil være lidt ekstra, så er det lige hvad du har brug for! Setting spray’en er mere gylden, og giver faktisk også lidt glød til ansigtet – og glimmer selvfølgelig! Jeg er ikke så vild med det til hverdag, men fredag og lørdag er de to klare vindere. Og så kan man jo lige toppe det festlige look op, med en par flotte pasteller på øjnene. Jeg har aldrig været en haj til øjenskygge, og derfor viser jeg heller ikke hvordan jeg så ud, da jeg skulle forsøge mig med denne øjenskygge pallette… og det skal du være glad for. Du ville få mareridt i nat!

Negleserum (min favorit)

Essence Cosmetics forårskollektion

Jeg er ikke særlig god til, at tage mig af mine negle. Jeg har altid været vanvittig dårlig til, at bruge negleolie – så havde slet ikke forestillet, at jeg skulle blive så vild med en negle serum?! Men jeg er ellevild. Den er så god for mine neglebånd. Det er blevet mit musthave! Jeg er begyndt at få lavet negle i ny og næ, som også tørre neglebåndene ud. Jeg kan virkelig ikke andet end at sige, KØB DEN! Jg bruger serum til mit hår, så hvorfor ikke også til mine negle?

En læbestift der fugter

Essence Cosmetics forårskollektion

Den her læbestift overraskede mig virkelig! Jeg troede den ville være mørk og dyster.. men den er lys, lækker og en smule fugtig? Til mine tørre læber, var den her læbestift helt perfekt. Den har en mørk lyserød farve, er nem at påføre og holder rigtig fint! Den ligger altid i tasken, så hvis jeg lige skal pifte min makeup lidt op – så bruger jeg bare den her. Den er rigtig pæn til foråret, men er ikke vanvittig kraftig i farven. Det kan jeg personligt godt lide. Den giver farve på læberne, men skriger ikke “SE MIG!“.

3D makeup stick

Essence Cosmetics forårskollektion

Jeg er også nødt til at være ærlig. De her to sticks skuffede mig virkelig. Jeg prøvede dem begge to, og jeg var faktisk nødt til at tage min makeup bagefter og starte forfra. Måske er det fordi jeg har fedtet hud i forvejen? Måske brugte jeg dem helt forkert? Min makeup blev tværet helt ud, og det så ikke særlig 3D agtig ud? Har du tips til brug, tages de imod med kyshånd!

Overordnet set, er jeg total vild med kollektionen! Tak Lahme Kommunikation og Essence Cosmetics, for de dejlige produkter ❤️

  Skriv svar