Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Efterårskollektioner, cocktails og fredagsrock

9. april 2018
Yoga, fredagsrock, cocktails og familiefødselsdag

Yoga, fredagsrock, cocktails og familiefødselsdag

En hel uge med dejligt forårsvejr. Jeg kan slet ikke få armene ned! Min indre følelse af velvære og lykke, er bare skudt helt i vejret. Sol og lune vinde indbyder bare til hyggelige gåture på stranden, og en hel anden form for samvær. Så hvad skal jeg lave i sådan en skøn forårsuge? Nu hvor jeg har siddet og tænkt over det, så skal jeg faktisk (igen) ret meget? Jeg elsker fart over feltet, og denne uge bliver ingen undtagelse!

Event hos Holm & Bertung PR

Det der er sjovt (i hvert fald at følge med i) starter først fredag. Efter arbejde tager jeg forbi Holm & Bertung, for de fremviser årets efterårskollektioner frem og forkæler ganen. Nu er jeg ikke ligefrem et omvandrende modefænomen, men jeg glæder mig til at se hvad der kommer – og håber faktisk også, at jeg kan få lidt inspiration! Det glæder jeg mig rigtig meget til. De har den lækreste beliggenhed, og det er nemt for mig at komme videre derfra.

Yoga, fredagsrock, cocktails og familiefødselsdag

Pizza, cocktails og fredagsrock

Efter et besøg hos Holm & Bertung, skal jeg ud og danse moderne med gode veninder! Jeg ved ikke nødvendigvis om vi skal have pizza, men vi håber at kunne spise udenfor på Illums tagterrasse. Der er rift om pladserne, men måske er vi heldige? Cocktails skal vi i hvert fald have! Det er helt sikkert. Vi skal spise, drikke og skråle til Christopher til fredagsrock i tivoli. Det bliver en helt igennem sjov, hyggelig aften – og det skulle oven i købet blive godt vejr. Man kan næsten ikke forlange mere?!

Familiefødselsdag

På lørdag skal jeg/vi til min farfars 75års fødselsdag. Jeg elsker at hygge med familien, så det bliver skønt at komme ud at spise, hygge og sludre med familien. Efter vi har solgt bilen, er det ikke helt så tit jeg får set dem – så det bliver rigtig dejligt! Det er måske ikke spændende for så mange andre end mig, men synes alligevel lige at jeg ville dele det. Jeg håber på godt vejr, så jeg kan tage noget af mit nye, flotte sommertøj.

Ellers skal jeg jo bare arbejde, være sammen med P og forsøge at træne lidt yoga i ugens løb. Jeg har været til første træning i dag, og det gik mildest talt forfærdeligt. Sekunderne sneglede sig afsted, og jeg havde lyst til bare at løbe skrigende ud af træningslokalet. Men jeg gjorde det, og så er første træning klaret!

  Skriv svar