Husk at du kan følge mig på Instagram

 • My face when I realized I have to go back
 • Sidste postkort fra Singapore er p bloggen Jeg str
 • Billede nr 1 Det billede hvor jeg selv synes jeg
 • Er vendt hjem til den danske sommer Selvom det
 • My face this morning when I realized my vacay is
 • Sponsoreret produkt Det er et par mneder siden jeg
 • Due to new algorithms you dont see my content in
 • Min indre bitch er sluppet ls og den har fet
Min hverdag Rejser

Jysk idyl // Turen går til Blåvand

3. marts 2018
Turen går til Blåvand

Turen går til Blåvand

Lige nu sidder jeg, og kigger ud på en åben eng. Der går dådyr og fasaner. De lader sig ikke skræmme af, at vi står klistret op af vinduet og kigger. Havde det været inde i byen havde jeg (1) aldrig set et dådyr, (2) aldrig set et dådyr fordi det ville være løbet væk, så snart den fornemmede, at der var nogle eller noget der kiggede.

Vi skal ud i det blå

Altså, jeg kunne godt vænne mig til, at sidde i sofaen og bare kigge ud på natur. Det er så fredfyldt, og man bliver helt afslappet, bare af at kigge ud af vinduet! Jeg er med min familie i et sommerhus i Blåvand. Vi har taget i sommerhus, lige så længe jeg kan huske, men ikke udelukkende i Blåvand. Alligevel, er det en af de få byer vi altid er vendt tilbage til. I år er vi her for trejde år i træk. Det gør ikke mig noget, for jeg synes virkelig det er en fantastisk hyggelig by! Egentlig er jeg ligeglad med, hvor vi tager hen – for det er ugen hvor vi er sammen, der betyder noget. Og så er det jo lige meget, om vi er i Marielyst, på Bornholm eller i Blåvand? Vi er sammen, og det er vigtigst.

Det skal du se

Fyret i Blåvand! Det er et kendetegn for Blåvand, og du kan ikke tage dertil uden at se fyret! Det er meget smukt, og næsten majestætisk – som om det passer på kysten. Du skal selvfølgelig også gå langs stranden, for det er noget af det smukkeste! Går man helt ud til spidsen, kan man faktisk prale af, at stå på Danmarks vestligste punkt.

Er du den kulturelle type, kan du også se det store museum, der huser ting og historier fra 2. verdenskrig. Jeg har selv været der for mange år siden, og det var faktisk rigtig interessant! Det er næsten et must-see.

Er du til shopping og god kaffe? Så gå en tur ned af gågaden i byen. Du finder mange hyggelige, finurlige og kommercielle butikker. Jeg er især vild med Blåvand lys og caféen Café Westpoint. De laver en fantastisk god Chai Latte. Jeg synes selv, at deres tøjbutikker er lige i den dyre ende og køber sjælendt noget derfra! Men jeg synes byen er rigtig hyggelig at gå en tur i.

De har desuden et bolche kogeri, der laver sublime blocher! Vi er derinde hver gang, vi besøger byen.  Skal du finde på en god indendørs aktivitet, kan du også tage ud at bowle! Det er en fantastisk by, og det er nok grunden til, at min familie og jeg har været der mange gange.

Jeg er en forfærdelig vinder

En anden ting, jeg næsten skal have med! Jeg har heldigvis en familie, der elsker at spille brætspil. I øjeblikket er det især spillet Partners, der hitter! Partners har lige udgivet en udvidet version, af det originale spil. Normalt spiller man 4 mod hinanden, men i den nye version kan man altså spille 6 personer. Og det var hylende morsomt! For jeg vandt ret tit 😅 Der går virkelig sport i det, især fordi jeg kommer af en familie, hvor det ALTID handler om at vinde. Og når det er sådan, bliver en sejr jo bare tilsvarende sjovere? Hvis du ikke ved hvad Partners er, og aldrig har prøvet det – så gør det!

Det er en ny udgave af ludo. Du har fire brikker, en plade og så gælder det om at komme hele vejen rundt – og komme i mål før de andre. Men her spiller man med kort, og en partner. Den person der sidder skråt overfor dig, er altså din partner. Du kan først vinde, når både du og din partner er kommet i mål med alle fire brikker.
Der kan dog komme udfordringer, da man kan blive slået hjem, byttet rundt og meget andet! Spiller er finurligt, men fantastisk sjovt!

Turen går til Blåvand

Min lillebror er den sejeste

Ja… min bror er sgu lidt sejere end din! I lørdags, da vi ankom, kørte vi til Esbjerg om aftenen. Min bror har det sidste halve års tid forfulgt drømmen, om at blive komiker. Og selvom jeg har det lidt mærkeligt med drømmen, fordi det er så langt fra det jeg har læst de sidste mange år – og strider imod alt hvad jeg tænker af rationelle og logiske tanker, for en sikret fremtid med stabil økonomi, så synes jeg altid man skal forfølge sine drømme (når man er færdig med at læse lektier, hvis du læser med 😅 ). Mine forældre har støttet meget op om ham, og hans drøm, og har været inde og se ham optræde flere gange. Hidtil har hans optrædener, aldrig rigtig passet med hverken skole eller arbejde – så foruden i lørdags, havde jeg aldrig haft fornøjelsen af at se ham optræde (han optræder faktisk med en kammerat, hvilket jo nok gør dem en duo). I lørdags så jeg ham, og han var fantastisk! Den duo gjorde det simpelthen så godt, og jeg er så imponeret! Dét er min lillebror! Verdens sejeste lillebror! Tænk at han tør! Det turde jeg satme ikke.

Turen går til Blåvand

  Skriv svar