Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Planer for ugen // Yoga, PR event & familietid

5. marts 2018
Uge 10: PR event, familietid og yoga

Uge 10: PR event, familietid og yoga

Efter jeg droppede ud af mit studie, er jeg nu (endelig) kommet til et punkt, hvor jeg har fundet et hverdagsrytme. Det er enormt dejligt, for jeg er et kæmpe vane dyr! Jeg arbejder tirsdag – fredag – yep jeg har fri hver mandag! Jeg kan få trænet 3 gange om ugen, som er mit mål. Jeg kan lave planer, jeg kan nå til events og stadig have overskud til P, famile og venner. Det er så fantastisk, for sådan har jeg ikke haft det siden før jeg startede studie! Denne uge står på mange spændende ting, og jeg glæder mig.. bortset fra vejret. Vejret fucker med mig!

PR event: Lahme x Avivir

Onsdag den 7. marts skal jeg til PR event hos Lahme Kommunikation, som huser Avivir Baobab, som er økologisk hudpleje. Selvom jeg ikke er spelt-typen, så går jeg 100% ind for økologi! For at være ærlig, så har jeg ikke det store kendskab til mærket, men det er jo også derfor jeg tager afsted… for at blive klogere. Jeg glæder mig sindssyg meget, og du kan selvfølgelig følge med både på min snapchat : vingaarddk og på min instagram.

Jeg skal alene afsted, og det er lidt angstprovokerende – for jeg er sindssygt genert, når jeg er blandt folk jeg ikke kender. Men lige synes jeg faktisk, at mit største problem er – at jeg ikke ved, hvad pokker jeg skal tage på? Jeg vil ikke være understressed, men heller ikke overdressed. Hvilke sko skal jeg tage på? Jeg vil gerne have læderstøvler med guld-hæl, men sneen tillader det ikke rigtig! ØV! 

Hot bikram yoga

Mit mål er at træne tre gange om ugen. Ikke fordi jeg skal se ud på en bestemt måde, men for at vænne min krop til, at træne i den hede! For det er fandme selvtortur. Desuden er det jo godt for kroppen, og jeg oplever at være mere i balance efter hver træning. Derfor er mit mål at træne tre gange om ugen. Lige nu bliver det tirsdag, torsdag og fredag. Jeg fortrækker, at få det overstået i hverdagene – så jeg kan holde helt fri i weekenden. Så kan jeg være sammen med P, familie og venner i weekenderne!

Familietid

Efter P solgte bilen, er der pludselig blevet lidt længere til Køge, hvor hele min famile bor. Derfor ser jeg dem ikke helt lige så meget, som jeg gjorde før. Heldigvis er de mere end villige til at komme til det store København. På søndag kommer mine forældre, farmor og farfar til aftensmad. Jeg kan ikke huske hvornår min farmor og farfar sidst har besøgt os, og jeg glæder mig som et lille barn! Der er sket rigtig meget siden de var her sidst, så jeg glæder mig til at vise dem den nye og forbedret version af lejligheden. Det er altid smadder hyggeligt, at være sammen med dem! De får lasagne m. brød og frugttærte til dessert. Det er både nemt og lækkert!

  Skriv svar