Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag Rejser

Planer for påsken: Selvforkælelse og en lille rejse

21. marts 2018
blomster

blomster

Påsken er lige om hjørnet, og hvad pokker skal der ske? Det er jo næsten en hel uges ferie! For at det ikke skal være løgn, så er jeg næsten gået på ferie allerede. Jeg har en halv arbejdsdag i morgen, og to korte dage mandag og tirsdag i næste uge. Så det er næsten! Jeg er i hvert fald gået mentalt på ferie. Lidt tidligt måske? Men sådan er det jo.

Selvforkælelse

Her kunne jeg sådan set bruge flere underpunkter, men det kommer som hovedpunkter. Jeg skal have ordnet negle. Det er det. Ikke mere ophidsende, end nye negle. Men hold nu kæft hvor jeg trænger til det! Mine negle ser forfærdelige ud. Jeg er helt vild med naturlige ‘babyboomer’ look! Jeg har fundet et tilbud, så man kan få det for kun 350kr MED forlængelse. Så ja.. det skal jeg selvfølgelig have! Det er jo helt vildt billigt. Så det glæder jeg mig altså helt vildt til!

Påskefrokost 🐣

Skal der til! Jeg skal kun til en enkelt påskefrokost i år, og det gør mig faktisk ikke så meget. Det er med mine forældre, og min mormor og morfar. Det bliver meget hyggeligt og uformelt, det kan jeg godt lide! Jeg er dog ikke sikker på, om det bliver en traditionel påskefrokost, eller om det bliver en enkelt tung ret – såsom aftensmad? Men det er sgu også ligemeget, for jeg synes det vigtigste er, at man er sammen.

Weekend getaway

Højdepunktet i påsken, bliver nok at vi tager en weekend til Berlin. Det glæder jeg mig helt vildt meget til. Berlin er en af mine absolutte yndlingsbyer – især fordi man kan komme afsted for sølle 1200kr for fly og hotel. Jeg føler lidt, at P og jeg har gjort et scoop! Vi har efterhånden været der en del gange, men det gør også bare turen bedre. Vi har fundet gode restauranter, et VIRKELIG godt hotel, gode ruter rundt i byen og vi er efterhånden ret godt hjemme i deres U-bahn. Vi har set det meste af byen, men vi ser det gerne igen! Og så er det en skøn by at shoppe i, så lur mig om der ikke ryger lidt nyt tøj med hjem i kufferten. Denne her gang, håber jeg også at jeg kan få taget en masse gode billeder! P og jeg både trænger til og fortjener vores tosomhed i en af Europas dejligste storbyer.

Titanic Chausse Berlin

Foto: Titanic Chausse Berlin

Hvis jeg må komme med en lille anbefaling! Skulle du beslutte dig for, at tage til Berlin – så kan jeg varmt anbefale Titanic Chausse Berlin hotellet. Det ligger en rask gåtur på 20 minutter – eller to stop med U-bahn fra Berlin centrum. Hotellet har 4-stjerner og det er hver en stjerne værd. Hotelværelserne er rigtig pæne, medarbejderne er virkelig søde og hotellets restaurant…. hvor skal jeg begynde? Den er fantastisk! Sidst vi boede der, prøvede vi også deres spa, og den var lige i skabet. Vi fik en lækker parmassage.

Foto: Titanic Chausse Berlin

Find hotellet hos Expedia her

  Skriv svar