Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Hårpleje Tips og tricks

Månedens anbefaling: Til slidte, spaltede spidser

27. marts 2018
Joico k-pak Uniq One Revlon

Joico k-pak Uniq One Revlon

Jeg har hidtil ikke være fantastisk god til faste, tilbagevendende indlæg på min blog. Det skal jeg være bedre til, og derfor starter jeg nu! Jeg ELSKER at pleje mit hår, og eksperimentere en del – for at finde den kombination der passer mit hår bedst. Derfor føler jeg også, at det er inden for hårpleje at jeg kan komme med de bedste anbefalinger.

Uniq One fra Revlon

Det er en leave-in hårkur jeg er begyndt at vende tilbage til. Den har fået en fast plads på min hylde! Jeg har farvet, slidt og tykt hår. Det er en utrolig besværlig kombination, at finde produkter til. Derfor går jeg primært efter produkter, der kan pleje mine slidte spidser – for så bliver mit slidte og farvebehandlet hår også plejet. Hårkuren beskytter mod UVA og UVB. Mit hår bliver salonlækkert og er lige så blødt efter brug, som når jeg har været hos frisøren. Den dufter super godt. Hjælper med at holde på farven (yay til os som farver hår). Jeg har faktisk ikke en finger at sætte på den her spray! .. Bortset fra at den gør dit trægulv glat, så spray det lige i håret ude på dit badeværelse.

Joico k-pak Uniq One Revlon

Hårserum fra Joico

For at være ærlig, tror jeg aldrig at jeg har brugt serum til håret før? Jeg har brugt olie, kur, balsam og mist – men ikke serum. Jeg er heller ikke helt klar over, hvad den egentlige forskel er – bortset fra at et serum ikke er lige så fedtet, som en olie. Det er en let og lækker creme, der dufter sindssygt godt! Jeg har svært ved at sætte ord på det, andet end at det (igen) dufter af salon! Jeg elsker duften af frisørsalon – de har altid sådan nogle lækre produkter. Sammenspillet mellem denne serum og Uniq One hårkuren var også helt fantastisk. Mit hår var absolut silkeblødt, og mine spidser så næsten sunde ud (det er over et halv år siden jeg sidst blev klippet – så jeg trænger!). Joico K-pak genopbygger spaltede spidser (yay!). Serummet skal fordeles i spidserne i fugtigt, nyvasket hår – og det er drøj i brug!

Dog blev Rom jo ikke bygget på en dag, og skal du nå at have glinsende, lækre og sunde lokker når vi rammer sommeren – ja, så kan du lige så godt begynde nu!

Jeg er blevet smask forelsket i både produkterne hver for sig, men også kombinationen af de to produkter!

 • Svar
  Camilla Sofie Petersen
  28. marts 2018 den 14:38

  Den der fra Revlon – kan den fås i Normal, eller skal jeg et smut til frisøren?

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   2. april 2018 den 12:05

   Kære Camilla Sofie,
   jeg ved faktisk ikke om det er noget der kan købes i Normal? 🙂 jeg køber hos Luxplus.dk!

   Knus Camilla ❤️

Skriv svar