Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil

Kan grøntsagssmoothies give ro i maven?

24. marts 2018
A.Vogel Valleforce Berry
Reklame

A.Vogel Valleforce Berry

Hvad er du hvad A. Vogel er? Nej? Heller ikke mig! Eller… det vidste jeg ikke, indtil jeg modtog en pakke fyldt med friske råvarer og en flaske, med A. Vogel logoet på. Ja, og så købte jeg lige roser til mig selv – fordi jeg havde lyst! Og de skulle selvfølgelig med på billedet. Jeg synes den orange er en rigtig fin påskefarve.

A.Vogel Valleforce Berry

Hvad er A. Vogel Valleforce?

Valleforce med bærsmag er et kosttilskud, der indeholder Calcium og valle – som bridrager til en normal funktion af fordøjelsesenzymerne. For sig selv smager den fint, da den er sødet med steviolglycosid E960 udvundet af planten Stevia. Og så indeholder den juice fra aronia og granatæble. Når det kommer i en smoothie, kan man slet ikke smage det. Hvilket jeg tænker er positivt!

Hvorfor skal Valleforce være en del af mine daglige kosttilskud?

Det er der mere end én grund til! Valleforce giver ro og balance i maven. Det er rigtig sundt i en stresset hverdag! Når jeg er stresset, kan jeg i hvert fald mærke det i min mave som det første. Så ro og balance i maven, er virkelig vigtigt for mig. Altså det smager godt – det smager af frugt! Og så er det godt for fordøjelsen, da det bidrager til normal funktion af fordøjelsesenzymerne – der hjælper med at nedbryde den mad vi spiser.

A.Vogel Valleforce Berry
Smoothie opskrift

Skal du have et ordentligt boost på en mandag… eller hvilken som helst anden dag? Så kommer her en nem opskrift!

Det skal du bruge

 • En kvart frisk ananas eller 200g fra dåse
 • 250ml gulerodsjuice
 • Saft fra en halv citron
 • 3 cm ingefær
 • 1 spsk. Valleforce Berry
 • 1 avokado
 • 1 håndfuld friske basilikumblade

Sådan gør du

 • Skær skralden af ananasen hvis den er frisk, og skær den i små stykker. Eller hæld saften fra ananasen på dåse.
 • Skræl ingefæren, og skær den i MEGET små stykker.
 • Hak avokadoen over, og skær den i små stykker.
 • Put ananas, ingefær, gulerodsjuice, citronsaft, avokado, valleforce og basilikum i en blender.
 • Blend til det er flydende.

A.Vogel Valleforce Berry

Normalt er jeg ikke til grøntsager i min smoothie… og det er jeg altså stadig ikke! Og så fik jeg ikke hakket ingefæren fint nok, og klumper af ingefær smager ikke godt i en smoothie, kan jeg afsløre! Jeg kune ikke rigtig smage kosttilskuddet.. mest ingefær og avokado. Og når man som mig, normalt laver smoothies udelukkende på frugt, havregryn og honning – så smager det meget… anderledes! Det smagte mere af noget, jeg ville servere som dip eller en form for sauce til en hovedret eller tapas. Det lyder måske mærkeligt – men sådan smagte jeg det.

På trods af den anderledes smag, så fik jeg altså drukket det hele? Så helt dårligt kan jeg ikke have syntes det smagt.

Tak for gaven Lahme Kommunikation! 

  Skriv svar