Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag Skønhed

Kropsidealer // Kageform er vel også en form

5. marts 2018
Kropsidealer // kageform er også en form

Kropsidealer // kageform er også en form

Den anden dag på kontoret, talte vi om den udvikling der sker på de sociale medier og om hvordan det i den grad påvirker de unge. Piger på 13 der får ordnet negle, hår og kun går med det nyeste og dyreste tøj – fordi de tror, det er sådan samfundet ønsker de ser ud.. baseret på, hvad ‘normen’ er på de sociale medier. Alle skal træne 5 gange om ugen, og leve af spelt og chiafrø. Jeg brækker mig! 

De billeder man ikke må poste på Instagram

I kølvandet af de super forskruede kropsidealer, deler jeg nogle billeder man ikke ‘må’ dele på de sociale medier! For jeg skider på det hele.

Jeg har aldrig følt mig så tilpas i min krop, som da jeg tog disse billeder. Med deller og grimme smil! For jeg fucking elsker kage, slik, sodavand, friture mad og kulhydrater. Det smager bare så nam!

Men er I klar over, hvor meget jeg kæmpede for lige at have røven over vandet – så den så rund ud, uden at jeg afslørede at den faktisk er lidt flad? Ellers hvor meget jeg sugede maven ind, da jeg hoppede op af vandet – for at se slank ud? På billede fire, får I ligesom en fornemmelse af, hvor meget je anstrengte mig?! Til sidst gav jeg op, og gav slip! Og så smilede jeg bare sødt, i håb om at det ville være nok! Hold kæft det var dumt..

Det er nemt at være tynd

I hvertfald på de sociale medier! Der findes et utal af apps, der uden videre kan gøre dig til en str. S. Du skal ikke en gang kunne bruge photoshop idag! Hvis du tænker, at det er for godt til at være sandt når du ser en profil – så er den det nok også! Nogle er født med gode gener, der uden motion og omtanke for kost, kan holde dem misundelsesværdigt tynde, nogle arbejder for det og nogle snyder bare!

Jeg synes man har et ansvar, når man blogger, instagrammer, snapper eller hvad pokker man gør – for at vise det mest sandfærdige billede af sig selv. Og seriøst… hvorfor er det ikke okay, at ligne en idiot på instagram? Jeg tror det er én af de få ting, vi allesammen har til fælles? Nogle gange ligner man en fucking idiot! Også de mest populære influencers. Vitterligt ingen er perfekte hele tiden! Og jeg synes det er sørgeligt, hvis de unge teenagere tror det er den eneste måde, hvorpå de kan få accept på!

Husk at fortæl de unge (og dig selv, og alle andre), at de er perfekte som de er ❤️

 • Svar
  LineMailis
  5. marts 2018 den 19:28

  Skønt indlæg! Tak fordi du deler dine tanker – og billeder. Det er meget inspirerende og simpelthen så forfriskende 🙂

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   8. marts 2018 den 18:49

   Tusind tak! Jeg synes bare vi er nødt til at være ærlige, både overfor hinanden men sørme også for os selv ❤️

   Knus Camilla

 • Svar
  Annette Nielsen
  5. marts 2018 den 23:53

  Haha – Jeg kan sige dig en ting…
  Jeg har aldrig dyrket SÅ meget sport, som jeg har i 2018 – mit er blot Rittersport.

  Jeg synes uden tvivl det er en ærgerlig tendens, at man “lyver” om sin krop – og sig selv – for at vise en perfekt verden frem.
  Men uden idealer, hvad er vi så tilbage? 🙂 Jeg siger ikke, vi alle skal være åle slanke.. men om lidt er det hvem der har de hvideste tænder – hvem der kan hoppe højest – eller få en flaske til at ballancere, efter den har svunget en omgang i luften..
  Så idealerne vil altid være der – og altid for alle – vil der være en, der er lidt sejere/tyndere/flottere/tykkere end en selv 🙂 Jeg håber blot, man kan sprede lidt karma og næste-kærlighed.. og på den måde bryde nogle af de sociale forpligtelser som disse “løgne” har fået bygget op.

  /Peace
  Annette 🙂

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   8. marts 2018 den 18:53

   Jeg synes helt sikkert, at vi skal sætte nogle idealer – men at stræbe efter noget, der er redigeret… det er dømt til at fejle på forhånd! ☺️ Vi skal jo huske at være ærlige både overfor os selv, men også overfor andre. Ellers får vi det uopnåelige ideal. Og det synes jeg er forkert.

   Knus Camilla ❤️

Skriv svar