Husk at du kan følge mig på Instagram

 • De sm trdlse hretelefoner var et fantastisk godt kb! De
 • Sndag p en mandag! Jeg er klar til at
 • Cravings on a sunday Tb to a fun day in
 • Som gte og kmpe familiemenneske bliver jeg lykkelig af at
 • Rise and shine
 • Sov godt Olde
 • Jeg har ikke opdateret bloggen lnge men det er den
 • Er jeg den eneste der er begyndt at tlle ned
Mode

Forårets smukkeste lingerie fra Hunkemöller

4. marts 2018
Lingerie fra Hunkemöller

Lingerie fra Hunkemöller

Selvom jeg ikke arbejder hos Hunkemöller mere, så er jeg stadig små-afhængig af flot lingerie. Jeg tror det er en arbejdsskade, eller måske i virkeligheden bare en pigeting? Jeg ser heldigvis gamle kollegaer, eller veninder fra butikken på Strøget. Derfor er jeg jævnligt inde, og se på de nye kollektioner. Og her faldt jeg altså over en BH!

Peach perfect

Jeg er helt vild med de lyse kollektioner, der kommer frem i butikkerne her til foråret og selvfølgelig også sommeren. Dog synes jeg alligevel, at der er noget specielt over især forårskollektionerne. Sådan var det også sidste år! De flotteste designs, kommer altså om foråret. Så jeg har skidt højt og helligt, på at vejrguderne stadig tror det er januar, og købt et lækkert ferskenfarvet sæt!

Lingerie fra Hunkemöller

Jeg har rigtig meget undertøj i forvejen, da jeg jo har arbejdet i Hunkemöller førhen. Men jeg sørger alligevel for, at købe nyt med jævne mellemrum. Det gør jeg, fordi undertøj også er noget af det man slider hurtigst op. Så der er bare en stor udskiftning? Det tænker jeg er ret naturligt!

Spar 24% på Lingerie

Idag er faktisk den sidste dag, hvor du kan få 24% rabat på online køb hos Hunkemöller! Du kan finde BH’en her og trusserne her. Jeg køber brasilianske trusser, for jeg synes simpelthen at den røvballe splitter er for irriterende at gå rundt med en hel dag! Jeg kan umuligt være den eneste der har det sådan!

Ellers synes jeg faktisk at Hunkemöller laver de bedste trusser! Jeg har også lingerie fra Victorias Secret, men deres trusser er ikke nær så gode! Til gengæld er jeg normalt ikke fan er Hunkemöllers BH’er. De er bare ikke lige så behagelige som Victorias Secret BH’er er! Dog er det her en opgraderet basis BH, og derfor er den faktisk super blød og lækker at have på!

  Skriv svar