Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Hårpleje

Få styr på udgroningerne med W7

25. marts 2018

Har du farvet hår? .. Så ved du også, hvor stort et irritationsmoment udgroninger kan være! For mig er det evige dilemma om, man skal ofre pengene på at gå til frisøren en gang hver tredje uge, for at holde styr på udgroningerne. Eller om man skal lade håret gro og leve med farveforskellen? Især når solen kommer frem, og virkelig fremhæver ens enten lyse eller mørke bund, så er det alfa-omega at få styr på håret. For i min optik er det altså en piges bedste og vigtigste accessory. Heldigvis findes der et billigt alternativ, du helt selv kan bruge og råde over.

Dæk udgroningerne med W7

W7 er et discount makeup mærke, der gør det overskueligt for pengepungen at have et stort forbrug af makeup! Jeg bruger ikke selv deres makeup, men lige denne hjemmefarve er ret uundværlig, hvis du spørger mig!

Sådan bruger du den

 1. Sørg for at dit hår er nyvasket og helt tørt!
 2. Pump farve op i penslen, ved at trykke på knappen i bunden.
 3. Start med at dække dine udgroninger, dér hvor du har skilningen.
 4. Tag derefter siderne og selvfølgelig langs hårgrænsen.
 5. Inddel håret ved din skilning i flere lag, så der kommer dybde i farven.
 6. Børst derefter farven ud i håret, så der kommer en naturlig grænse.
 7. Føntør til sidst farven, og forsæt din hårstyling som du plejer.

Efter brug af W7

Spørger du mig, så taler før- og efterbillederne for sig selv! Jeg har valgt en lysebrun farve – da mit hår fader ud i blond. Mit eget hår er kommunefarve, og det er der ikke noget ophidsende ved. Næste gang tror jeg, at jeg skal prøve en blond farve. Den lysebrune er lidt mørk hvis du spørger mig!

Hvor længe holder farven?

Jeg vil sige 5 hårvaske. Så går du i bad hver dag, så får du hurtigt brugt din hårfarvepen. Går du som jeg i bad hver anden dag, så har du til 1,5 måned vil jeg gætte på. Jeg synes farven er drøj i brug. Jeg bruger 5 farvepump pr. gang.

Har du fået styr på udgroningerne nu?  ✨

 • Svar
  BLOGBYCC
  9. april 2018 den 18:34

  mega smart jo <3.

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   11. april 2018 den 21:44

   Jamen det er så smart! Man bliver dog lidt snavset på fingrene 🙊

Skriv svar