Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Livsstil

Får du nok kalk? Sådan styrker du dine knogler

22. marts 2018
Reklame

Får du nok kalk? Sådan styrker du dine knogler

I de sidste 5 år, har jeg sørget for at spise rigeligt med vitaminer for at holde min krop sund! Hvordan ved jeg hvilke vitaminer jeg mangler? Hvilke tager jeg? Jeg gik til biopat og jeg spiser et hav af piller!

Psst… hvis du bare gerne vil læse om produkterne og konkurrencen, så scroll ned!

Clostridium dificil

Selvom det her indlæg er sponsoreret, vil jeg dele et personligt forløb med jer – for jeg går oprigtigt talt enormt meget op i, hvordan min krop har det – og jeg gør alt hvad jeg kan for at styrke den.

Det er seks år siden til efteråret, at jeg begyndte at få ondt i maven. Jeg gik meget på toilettet. Jeg kunne ikke spise særlig meget. Til efteråret er det seks år siden, kiloene raslede af mig. Til efteråret er det seks år siden, at et fire måneders langt sygdomsforløb startede.

Jeg var næsten lige begyndt i 3.g. Det kom ret meget ud af det blå. Jeg fik ondt i maven, og alt tydede på at det bare var en tarmbetændelse. Det kunne min læge også konstatere, og jeg fik derfor en bredspektret antibiotika kur – som skulle få det til at gå væk.. desværre for mig, havde det den modsatte effekt. Jeg fik voldsomt hurtigt høj feber, og allerede efter kun en enkelt dag på pencillinkuren stoppede jeg igen. For jeg blev mere syg, end jeg var før. Det blev begyndelsen på en lang række anti-biotika kure, undersøgelser hos speciallæger og hospitaler.

Jeg tabte 8 kilo, og levede af toast og pepsi max i fire måneder. Det var fedt den første uge, men det er en diæt man hurtigt bliver træt af – kan jeg afsløre! Til sidst fandt man ud af, at jeg havde Clostridium Dificil – men at tarmbakterien var gået i dvale af sig selv.

Det er en tosset og meget længere historie! Men det leder mig frem til, at efter jeg havde fyldt min krop med så meget medicin – var mit immunforsvar helt i bund. Og det er det for så vidt stadig. Jeg blev syg bare der var en der tænkte på at nyse, jeg var træt hele tiden. Jeg sov ustandseligt. Jeg følte mig aldrig frisk. Derfor gik jeg til sidst til Biopat, som er lidt hekse-doktor agtigt. En biopat kan angiveligt læse, hvilke vitaminer din krop mangler – med noget der ligner en metalfrekvenslæser og din håndflade. Det tog 2,5 time! Jeg fik en række vitaminer jeg skulle tage, og selvom jeg kalder det heksedoktori… så virkede det! Efter tre måneder var jeg et nyt menneske. Og jeg har spist de vitaminer i de doser lige siden. Og jeg har det fantastisk!!
Jeg er sjældent syg, og har en helt normal søvnrytme.

Får du nok kalk? Sådan styrker du dine knogler

Styrk dine knogler

Nu har jeg styr på mit immunforsvar. Men knoglerne er mindst lige så vigtige! Så da jeg blev spurgt, om jeg ville prøve disse vitaminer der styrker knoglerne, sagde jeg hurtigt ja. For jeg har mærket på egen krop, hvor fantastisk kroppen bliver, når man hjælper den med at hjælpe sig selv. Jeg tager Futura Kalk+d3, der er god for knogler og tænder. D-vitamin har betydning for normal optagelse af calcium og fosfor i kroppen.

Futura Kalk premium er en god sammensætning af magnesium, calcium, D-vitamin og K-vitamin. Calcium bruges til vedligeholdelse af normale knogler og tænder. Desuden bidrager magnesium til at mindske træthed og udmattelse, samt til en normal muskelfunktion.

Konkurrence

Vind et sæt vitaminer fra Futura!

Sådan deltager du: 

Vinderen bliver trukket den 6. april ❤️

  Skriv svar