Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hudpleje Skønhed

Creme fjerner hår på 5 minutter

11. marts 2018
Bielenda hårfjerning

Bielenda hårfjerning

Du tror det er løgn, det jeg skal til at fortælle… men det er rigtigt! For jeg har altså testet det. Så believe it! Du kan have den her creme med i tasken hele sommeren, og den skal ligge øverst i kufferten, når du skal på ferie. Slut med skraber (næsten) og behårede ben.

Slip af med hår på benene (og alle andre steder)

“Fjern hår på 5 minutter”. Da jeg læste det, kan I nok forstille jer, at jeg blev mere end almindeligt skeptisk. For det passer sjælendt, OG så er det næsten for godt til at være sandt. Men, og hold nu fast, det kunne faktisk lade sig gøre! Med i pakken kommer hårfjerningscremen, en plastik spartel og en creme til bagefter. Det er alt hvad du får, og alt hvad du skal bruge. Det er altså nemt at have med rundt, og næsten idiotsikkert!

Det tager kun 5 minutter

Ja, det er nok det bedste ved det! Det tager vitterligt kun 5 minutter.

Sådan gør du: 

 • Tager spartlen, putter creme på og smører cremen på fx dit ben, i lange bløde strøg.
 • Når hele benet er dækket, lader du det sidde på i 5-10 minutter, an på hvor genstridige og “hårde” hår du har.
 • Når tiden er gået, tager du spartlen og skraber cremen af.
 • Skyl efter med varmt vand uden sæbe.

Bum, så skulle du være (så godt som) hårfri!

Før- og efterbilleder 

Der er lavet cremer til forskellige områder, men du kan som udgangspunkt bruge den i bikinilinjen, på benene og under armene. Det er simpelthen så nemt.

Du kan få cremen på Luxplus her til kun 15 kroner

 • Svar
  Line
  12. marts 2018 den 0:06

  Er den ikke “usund” for kroppen? Og hvor længe holder det?😊

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   12. marts 2018 den 13:42

   Det er ikke mit indtryk. Jeg prøvede den kun på det ene ben af samme årsag. Men jeg har ikke oplevet nogle reaktioner overhovedet. Det holder lige så lang tid, som når du bruger skraberen. For mig; et par uger 🙂

   Knus Camilla

Skriv svar