Husk at du kan følge mig på Instagram

 • My face when I realized I have to go back
 • Sidste postkort fra Singapore er p bloggen Jeg str
 • Billede nr 1 Det billede hvor jeg selv synes jeg
 • Er vendt hjem til den danske sommer Selvom det
 • My face this morning when I realized my vacay is
 • Sponsoreret produkt Det er et par mneder siden jeg
 • Due to new algorithms you dont see my content in
 • Min indre bitch er sluppet ls og den har fet
Hudpleje

Afrikansk forkælelse til krop og sjæl

12. marts 2018
Avivir Baobab Olie
Reklame

Avivir Baobab Olie

I sidste uge, var jeg til et lille og hyggeligt event hos Lahme Kommunikation – med en præsentation af Avivir og deres nye produkt med Baobab olie. Truth be told, jeg vidste ikke særlig meget på forhånd om hverken brand eller produkt.

En lille bonusinfo: farverne på emballagen, er faktisk valgt ud fra de fantastiske farver, som de afrikanske kvinder bærer i Senegal – hvor baobabfrugterne gror. Jeg elsker den lille detalje, for emballagen er virkelig flot! Ja, og så er den selvfølgelig bæredygtig. Produkterne er veganske og eco certificeret.

Hvad er Baobab?

Baobab er et buzzword inden for skønhedspleje. Baobabolien har en unik sammensætning af fedtsyrer og har et rigt indhold af E-vitamin, og omega 6 og 9. Oliens ingredienser gør Avivir Baobab produkterne, til dit nye musthave!

Baobabolien udledes af frugterne fra Baobabtræer. Det høje træ med den cylinderformet stamme er nærmest symbolet på Afrika syd for Sahara. Derfor er der næsten også noget magisk over olien, der presses af frøerne fra baobabfrugtens kerner.

Avivir Baobab Olie

Olie til irriteret hud

Olien er sindssyg god til tør og irriteret hud. Den er altså både god om vinteren, hvor huden udtørre (det gør min i hvert fald), men også om sommeren når du er blevet solbrændt. Det er ren win/win! Olien har desuden en antioxidant effekt, og olien er altså med til at styrke kollagenet i huden. Den forbedrer hudens barrierefunktion og øger huden elasticitet. Det bedste af det hele er, at olien ikke tilstopper hudens porer, og at der er en lille anti-aging effekt i. OG olien kan hjælpe med at skabe balance i rød og irriteret hud. Jeg har brugt det på mine hænder, som sprækker for vildt i kulden, og det hjælper virkelig!

Seriøst…. hvor har det her produkt været i alle disse år? Det er jo næsten for godt til at være sandt.. bortset fra at jeg har prøvet det, og det er altså monster lækkert for huden. Nu er jeg jo kun 23 år, så måske er jeg ikke den rette til at fremlægge beviser for, om anti-aging effekten virker. Men min hud sluger den olie, og den suger rigtig ind. Det er ikke den type olie, der bare lægger sig på huden og så er man ellers bare fedtet i hovedet. Niks! Og den kommer heller ikke op til overfladen, hvis man sveder. Jeg har testet det hele!

Tre lækre produkter

Avivir Baobab Olie

Den grønne olie

Den grønne olie er lidt mindre end de andre, og indeholder 50ml. Det er 100% baobabolie. Olien er super fugtgivende og forbedrer huden mere elastisk. Den er velegnet som serum til ansigt og hals, eller til virkelig tørre områder på kroppen. Den reducerer ujævnheder, rødme og booster kollagenet i huden.
Jeg vil anbefale at du til ansigtet, blander den op med din ansigtscreme – for den er ret koncentreret i formularen!

Køb ansigtsolien her

Den lyserøde olie

Psst.. det her er min favorit! Flasken indeholder 100ml, men er ikke helt så koncentreret som den grønne olie. Den indeholder 50% baobabolie og 50% mandelolie. Olien dufter svagt af citrusfrugter – sådan en sur og frisk duft. MUMS! Olien er fugtgivende og blødgørende – og jeg smører hele min krop ind i det. Desuden bruger jeg den på mine tørre hænder, og den virker! Denne olie har også en anti-aging effekt, er god ved strækmærker og den tilstopper heller ikke porerne. Det er der iøvrigt ingen af produkterne der gør!

Fun fact: du kan også bruge olien i dit hår! 

Køb min favorit olie her 

Den blå olie

Den sidste olie indeholder også 100ml, med 50% baobabolie og 50% mandelolie. Den har alle de samme fordele, som de to andre produkter. Den dufter bare ikke, ligesom den lyserøde gør og derfor er jeg ikke helt så forelsket i den.

Men altså, jeg gemmer den til sommer.. for jeg bliver altid mega forbrændt og med de eksotiske destinationer jeg har i vente – så bliver det nærmest uundgåeligt. Min hud vil være mig evigt taknemmelig!

 • Svar
  simone
  12. marts 2018 den 16:14

  De er super gode de der olier, især for mig da jeg altid har tør hud! 🙂

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   12. marts 2018 den 18:52

   Hej Simone,

   de er nemlig rigtig gode! Jeg har også selv tør hud – og de virker altså.

   Knus Camilla ❤️

Skriv svar