Husk at du kan følge mig på Instagram

 • De sm trdlse hretelefoner var et fantastisk godt kb! De
 • Sndag p en mandag! Jeg er klar til at
 • Cravings on a sunday Tb to a fun day in
 • Som gte og kmpe familiemenneske bliver jeg lykkelig af at
 • Rise and shine
 • Sov godt Olde
 • Jeg har ikke opdateret bloggen lnge men det er den
 • Er jeg den eneste der er begyndt at tlle ned
Min hverdag Skønhed

En gave til mig selv // Nye læber

18. februar 2018
Lipfiller

Lipfiller

Nu kan jeg (endelig) dele en lille ting med jer. Jeg har fået lavet læber. Og hvem havde lige set det komme? Det er noget jeg har tænkt over lige siden i sommers, så man kan vel sige jeg ikke falder af hesten, samme dag den bliver skudt? Men jeg skulle jo være sikker! Som sagt, har jeg tænkt længe over det – for det er jo trods alt et lille indgreb i mine læber – altså mit ansigt. Og tænk hvis det endte galt? Det havde jo næsten ikke været til at bære, og som du nok kan udlede af det – ja så er det blevet rigtig fint! Men sådan startede det altså ikke.

Jeg var en kylling

Som du måske også har gættet, så var det altså ikke særlig pænt i starten. Jeg skal nok vise jer billeder, men jeg fortæller lige lidt først! Jeg fik det lavet hos Klinik Cosmec på Frederiksberg. Det var vidst først Klinik Nord der lå der, men de kunne ikke blive godkendt af Sundhedsstyrelsen?… så det blev Klinik Cosmec, med ny ledelse og måske også nye ansatte? Det ved jeg ikke. Men de er godkendt af sundhedsstyrelsen (MEGA VIGTIGT!). Så selvom jeg absolut ingenting kunne finde om klinikken, så følte jeg mig alligevel forholdsvis tryg ved stedet.

Jeg var til konsultation 14 dage før, jeg skulle jo have rigeligt med betænkningstid! Og selvom jeg faktisk ikke rigtig turde, så endte jeg jo med at gøre det alligevel.

Da jeg skulle have behandlingen, tog jeg en veninde med – så jeg kunne klemme livet ud af hendes hånd og have en til at berolige mig. Det synes jeg faktisk var virkelig rart, og kan kun anbefale det!

Læber så store at Linse var misundelig

Min veninde fortalte, at jeg allerede ved første indsprøjtning faktisk fik en blodansamling. Jeg kunne ikke selv mærke det, for jeg var helt bedøvet! Det var mest ubehageligt, at man kunne mærke, at de rent faktisk sprøjtede noget ind i læberne. Men om aftenen…. shit venner! Det blev sindssygt. Jeg har aldrig set noget lignende!

Det var ret voldsomt, men det gjorde heldigvis ikke ondt!

Var det dét værd?

JA! Jeg er sindssygt glad for resultatet, det er simplethen blevet så flot – hvis du spørger mig. Det er faldet helt, og jeg har fået fylde – især i overlæben! Det er filler, så det er ikke permanent. Og når det falder igen, så er jeg ikke sikker på at jeg får dem fyldt op på ny. Det var noget jeg gerne ville prøve, og jeg ville forkæle mig selv – efter jeg har kæmpet så hårdt med mine eksamener. Jeg fortjente det, og jeg er glad for at jeg gjorde det!

 

  Skriv svar