Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Konkurrence Livsstil

FØDSELSDAGSKONKURRENCE // BLOGGEN FYLDER 2 ÅR

1. februar 2018
FØDSELSDAGSKONKURRENCE

FØDSELSDAGSKONKURRENCE

Bloggen fylder 2 år 🇩🇰

Jeg føler faktisk, at jeg har blogget i længere tid end dét. Men det har jeg altså ikke! Under alle omstændigheder, skal fødselsdagen fejres… eller hvad man kan kalde det, når man har blogget i to år?

Jeg har sat den samme fødselsdagskonkurrence op, både på Facebook og på Instagram. Du kan fordoble dine chancer for at vinde, ved at deltage begge steder!

Betingelser for at deltage

På Facebook

 • Like opslaget
 • Kommenter “Hurra 🎁”

Deling er ikke et krav.

På Instagram

 • Følg min profil
 • Kommenter “Hurra 🎁”
 • Fortæl mig, hvem du ønsker skal vinde denne konkurrence

Hvad kan du vinde?

1 dagcreme fra Natura Siberica. Det er en dagcreme, der er udviklet til fedtet og kombineret hud. Den er udviklet ud fra planter og urter, som plejer og renser huden. Cremen øger hudens egen produktion af kollagen, og har dermed en opstrammenede effekt. Cremen er fri for parabener, og har solfaktor 15.

1 natcreme fra Bielenda. Cremen er med hialuron A, som er med til at genoprette hudens naturlige fasthed og elasticitet, samtidig med at den tilføre en masse fugt. Den indeholder både arganolie og hyaluronsyre, som er med til at mindske tørhed og efterlader din hud silkeblød. Du vil opnå en mere glødende hud, og den vil se fastere ud.

1 ansigtsserum fra Vichy. Serummet er effektiv til dig, der har sensitiv og ‘træt’ hud. Den indeholder også hyaluronsyre, sammen med Vichy kildevand og glycerin. Serummet fugter og bekæmper irritation i huden, og så har den en beroligende effekt. Serummet absorberes hurtigt i huden, og kan bruges både morgen og aften.

 • Svar
  Jane Vibeke Tvede
  1. februar 2018 den 9:01

  Vil elske at vinde den natcreme
  Er med alle steder

Skriv svar