Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

En svær beslutning // En rigtig beslutning

8. februar 2018
En svær beslutning

En svær beslutning

Jeg har det nogenlunde sådan, som jeg ser ud på billedet. Glad, og med benene oppe! Lige nu er det mest fordi jeg er syg, men det er også en metafor for hvordan jeg har det helt nede i det dybeste af min mave.
De sidste dage, har givet mig ondt i maven og jeg har aldrig været så meget i tvivl. Efter min seneste indlæg, om at man skal tage det hele lidt mere afslappet, i forhold til det pres der ligger på én når man er studerende (læs det her).

En svær beslutning

I tirsdags, fik jeg svar tilbage på min anden økonomi eksamen – og det blev til et par -00- (briller).. så jeg dumpede begge økonomi fag. Det ene fag, havde jeg lidt forudset, for jeg havde lagt alle mine kræfter i det ene fag. Så til gengæld var skuffelsen tilsvarende stor, da jeg også dumpede det fag. Det har været et langt semester, med rigtig meget stress og jeg har ikke rigtig kunne se en ende på det. Så da jeg fik min anden dumpe karakter, var jeg enormt splittet.

Derfor har jeg besluttet at tage en pause fra studiet, og tage tid til at passe på mig selv. Livet er for kort til, at have mavepine hele tiden. Jeg søger ind på ny, og håber på (1) at jeg kan finde et studie, der ligger på sjælland, (2) at jeg kan finde et studie – hvor man ikke bliver betinget optaget. Jeg håber, at jeg finder et studie hvor jeg føler mig mere hjemme.

Bange for at tabe ansigt

Jeg fik rigtig meget god respons, på mit sidste indlæg – og det har faktisk også hjulpet mig i min beslutning. P og mine forældre, har været enormt støttende og forstående. De har 100% opfordret mig til, at gøre det jeg føler er bedst. Men alligevel har jeg været bange for at tabe ansigt. Været bange for at folk tænker “Ej giver hun op, lige så snart det bliver lidt svært”. Men sådan synes jeg virkelig ikke det har været, jeg har givet det her semester alt hvad jeg havde i mig. Men jeg vil ikke gå ned med stress, få mavesår eller en depression, på grund af en skide uddannelse. Det er livet for kort til, og det har jeg gjort op med mig selv! Jeg har gennemført 1. semester, og så må jeg sgu prøve igen. Jeg har hele tiden følt, at jeg fejler – i forhold til hvad samfundet forventer – at alle kan det hele og at vi kan det på rekordtid. Men så var der faktisk en der skrev til mig, at det måske mere er mig – der føler, at jeg kun kan passe ind i samfundet, hvis jeg gennemfører uddannelsen på rekordtid. Måske har jeg selv sat den begrænsning? Så længe jeg selv kan stå inde for min beslutning, og ved at det har været et rationelt valg, så er det måske ikke så vigtigt, hvad andre tænker?

Den rigtige beslutning

Selvom det har været en svær beslutning, kan jeg mærke helt nede i maven, at det har været den helt rigtige! Den første dag, havde jeg ondt i maven og hjertebanken.. men nu? Nu slapper jeg meget mere af. Jeg skal lige aflevere den sidste eksamen, så jeg kan bestå det første semester. Herefter er det slut. Jeg har afmeldt mig SU, og jeg har heldigvis en fantastisk arbejdsplads, der med det samme slog til. Jeg har fået mulighed for, at blive en endnu større del af teamet og det vil jeg være i den kommende tid. Forhåbentlig løser det hele sig, så jeg er økonomisk sikret frem til september – hvor jeg starter op igen. For jeg er ikke færdig med at læse, bare lige for nu.. faktisk har jeg allerede sendt de første ansøgninger afsted! Jeg håber inderligt, at jeg kan læse en kandidat her på Sjælland.

Tid til mig 

Jeg har allerede meldt mig til Hot Bikram Yoga igen. Det fik både min krop og mit indre i balance, det er simpelthen den bedste form for motion, jeg nogensinde har dyrket. Jeg glæder mig allerede til at starte igen, for det har jeg tid til nu! Derudover vil jeg få meget mere tid til min blog, og dyrke den lidt mere (YAY!). Jeg vil have mere tid og overskud, til at pleje mit sociale liv. Det glæder jeg mig meget til. Men mest af alt, glæder jeg mig til at have det bedre inden i. At finde balancen igen, og sænke mit stress-niveau. Og fik jeg nævnt… jeg glæder mig til at dyrke yoga igen?!

Faktisk glæder jeg mig også enormt meget, til at lave det jeg elsker. Arbejde i den digitale afdeling. Jeg lever og ånder for sociale medier, og jeg har virkelig nogle fantastiske kollegaer – så jeg tror det bliver en rigtig god og sund pause. For mig, er det også en mulighed for at få noget god erhvervserfaring!

Tak for den fantastiske opbakning ❤️

  Skriv svar