Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Min hverdag

Det gælder ALDRIG liv eller død

5. februar 2018
Det gælder ALDRIG liv eller død // camillavingaard.dk

Det gælder ALDRIG liv eller død // camillavingaard.dk

medmindre du står på en klippeskrænt.. og rent faktisk er ved at dø. Så gælder det liv og død.

Høhø, okay spøg til side!


Det gælder ALDRIG liv eller død

Det har jeg sagt meget til mig selv, de sidste to måneder. Som I måske har kunne udlede, af mine mange blogindlæg – så har det været lidt af en følelsesmæssig rutsjebane. Jeg har til tider haft svært ved, at fokusere på skolen – fordi der er sket så mange andre ting omkring mig – som på den ene eller anden måde, har påvirket mig i en sådan grad, at jeg faktisk har haft brug for at lægge skolen fra mig.

Du skal nok nå det

Jeg har været nødt til, at fortælle mig selv, at uanset hvad der sker – så skal det hele nok gå. Jeg har dumpet Management Accouting, og tror desværre ikke at jeg består anden gang heller. Og så bliver jeg faktisk smidt ud af mit studie?! Det er helt absurd, at jeg som kommunikations student og kæmpe humanist, skal være god til økonomi – for overhovedet at kunne fortsætte mit studie Jeg forstår ikke sammensætningen og logikken i studiet, men sådan er det nu en gang og det kan jeg desværre ikke ændre!

Jeg har min stolthed, og mit ego. Og mine ambitioner. Det er derfor svært for mig at acceptere, at det hele ikke går som planlagt. For jeg er sgu træt af at læse, og være stresset hele tiden.. og ikke mindst være på SU. Jeg kan faktisk ikke overskue, at skulle pendle til Odense yderligere to år?! Men jeg føler ikke rigtig, at jeg har et valg.

Det er okay, at være opgivende

For det har jeg virkelig været. Men med to pludselige dødsfald, 5 eksamener og arbejde – har jeg virkelig presset citronen. Men én ting, jeg har lært af at gå til coach er – at der ikke kommer noget godt ud af, at skubbe sig selv ud over grænsen. Fordi man føler man skal nå det hele. Så er det bedre, at lade sig selv slappe af og så må man nå det man når. For der er INTET der er værd, at være så stresset over – at man næsten går ned på det. Og slet ikke i så ung en alder som min.

Men hvad så?

Hvis jeg dumper økonomi igen. Så bliver jeg smidt ud, og det er lige før det faktisk ville være rart? Så jeg kunne få en pause? Det virker tåbeligt, men jeg orker ikke mere nu. Men hvis jeg dumper igen, så er min plan faktisk bare at arbejde lidt? Og have tid til mig selv, og genopdage hvad jeg godt kan lide at lave – når jeg ikke sidder i et tog eller læser en bog. Det har jeg brug for. Så søger jeg ind på kandidat uddannelser igen, inkl. den jeg går på nu. Og så har jeg merit for de fag, jeg har bestået her på første semester. Så er jeg færdig når jeg er 26 år istedet for 25 år, men jeg er sikker på, at det ikke bliver verdens ende. Og det findes faktisk vigtigere ting her i livet, end at sidde og læse den samme bog – for måske at forstå det? Det virker som spild af kostbar tid!

 • Svar
  Alberthe Bau Rosengren
  5. februar 2018 den 22:05

  Det er på ingen måde verdens ende, Min kæreste sidder i samme situation og jeg har intet andet end forståelse for ham.

  Det må være møg hårdt at skulle håndtere!

  Så fedt at du er åben omkring det, for det er virkelig relevant! 🙂

  Jeg håber selvfølgelig du består, Men hvis ikke, så er det okay, og så får du arbejdet og kan gøre nogle af de ting, der måske ikke var mulige på SU – det er så vigtigt at fokusere på mulighederne ❤

  • camillavingaard
   Svar
   camillavingaard
   5. februar 2018 den 22:16

   Det er virkelig hårdt, og jeg misunder absolut ingen af dem der sidder i situationer som min eller din kærestes! Men jeg synes det mest forkerte er, at vi befinder os i et samfund – hvor det IKKE er okay, at tage en pause eller skrue ned for forventningerne.

   Hvorfor sætte fokus på, at vi skal masse producere robotter der kan det hele – så man kan sætte dem i flere kasser, når man kommer ud på arbejdsmarkedet. Istedet for at fokusere på vores individuelle kompetencer og egenskaber, så vi virkelig kan stråle – når vi kommer ud på arbejdsmarkedet.

   Det virker næsten som om vi skal pilles helt ned, og så bygges op igen – sådan som der lige er brug for det.

   Man er nødt til at kigge indad, og spørge sig selv om det VIRKELIG er det værd? Om man virkelig skal presse sig selv så meget, og være så hård ved sig selv.

   Jeg tror desværre, der sidder rigtig mange studerende, som har det ligesom mig. Og ikke tør at sige fra, over for sig selv. Det er rigtig synd! Til gengæld håber jeg, at der er nogle der læser med – og får en følelse af, at de ikke er alene om at føle sådan! ❤️

   Præcis, og så kan man få lidt erhvervserfaring – som jo også er virkelig efterspurgt! Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så kan jeg få lidt tid til mig, dyrke yoga (som jeg elsker men ikke har råd til) og nyde en rolig sommer (når den kommer) uden stress! ☀️ 🧡

   Al mulig held og lykke til din kæreste! 🤞🏻

Skriv svar