Husk at du kan følge mig på Instagram

 • My face when I realized I have to go back
 • Sidste postkort fra Singapore er p bloggen Jeg str
 • Billede nr 1 Det billede hvor jeg selv synes jeg
 • Er vendt hjem til den danske sommer Selvom det
 • My face this morning when I realized my vacay is
 • Sponsoreret produkt Det er et par mneder siden jeg
 • Due to new algorithms you dont see my content in
 • Min indre bitch er sluppet ls og den har fet
Hårpleje

Virker Hairlust Gummies?

31. januar 2018
Hairlust gummies

Hairlust gummies

En kort opdatering på, hvordan det går med Hairlust Gummies. Jeg har taget de lækre vitamin vingummier i godt 3 uger nu. Nogle dage får jeg kun taget én, andre dage tre (som de anbefales, for det bedste og mest effektive resultat).

Vokser håret?

Som aldrig før! Altså mit hår har de sidste år vokset hurtigt i forvejen, fordi jeg har taget bl.a. vitamin A og Zink, som også er i vingummierne. Men mit hår er vokset 1 cm (mindst) på 1 måned. Det er sindssygt, selv for mig! Jeg tror helt sikkert, at vingummierne har sat fut i tingene. Jeg kan nærmest se forskel fra uge til uge! Jeg er begyndt at få små fimrehår over det hele, som tyder på, at der vokser nye hår ud?

Er håret blevet sundere?

En anden ting, som Hairlust Gummies lover – er en sundere hårpagt. Men ærligt… det kan jeg faktisk ikke udtale mig om? Det er jo det nye hår, der skulle være sundere. Jeg tror ikke det kan gøre hele håret sundere? Det tror jeg i hvertfald ikke! Men jeg er skeptikeren er optimistisk, og jeg tror, at om tre måneder er mit hår sundere end det er nu, og måske har været længe? Desuden smager de altså fantastisk!

Læs om, hvad vingummierne indeholde, hvorfor de er gode for håret og mine forventninger til vingummierne
i et tidligere indlæg 🧡

  Skriv svar