Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Beauty Hårpleje

Virker Hairlust Gummies?

31. januar 2018
Hairlust gummies

Hairlust gummies

En kort opdatering på, hvordan det går med Hairlust Gummies. Jeg har taget de lækre vitamin vingummier i godt 3 uger nu. Nogle dage får jeg kun taget én, andre dage tre (som de anbefales, for det bedste og mest effektive resultat).

Vokser håret?

Som aldrig før! Altså mit hår har de sidste år vokset hurtigt i forvejen, fordi jeg har taget bl.a. vitamin A og Zink, som også er i vingummierne. Men mit hår er vokset 1 cm (mindst) på 1 måned. Det er sindssygt, selv for mig! Jeg tror helt sikkert, at vingummierne har sat fut i tingene. Jeg kan nærmest se forskel fra uge til uge! Jeg er begyndt at få små fimrehår over det hele, som tyder på, at der vokser nye hår ud?

Er håret blevet sundere?

En anden ting, som Hairlust Gummies lover – er en sundere hårpagt. Men ærligt… det kan jeg faktisk ikke udtale mig om? Det er jo det nye hår, der skulle være sundere. Jeg tror ikke det kan gøre hele håret sundere? Det tror jeg i hvertfald ikke! Men jeg er skeptikeren er optimistisk, og jeg tror, at om tre måneder er mit hår sundere end det er nu, og måske har været længe? Desuden smager de altså fantastisk!

Læs om, hvad vingummierne indeholde, hvorfor de er gode for håret og mine forventninger til vingummierne
i et tidligere indlæg 🧡

  Skriv svar