Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Drmmer om store cocktails og pink hr! Uden at vide
 • Utroligt man kan have det s sjovt nr man er
 • Jeg er s pave stolt Min seje lillebror med et
 • Jeg er typen der kber blomster til sig selv Jeg
 • At klappe sm sde geder er nsten helt terapeutisk I
 • Ad This holographic lipgloss from essencecosmetics is insane Wearing
 • I dag er dagens arbejdsstation en rd velourstol med kaffe
 • Har nu en tan der er god nok til at
Hårpleje

Virker Hairlust Gummies?

31. januar 2018
Hairlust gummies

Hairlust gummies

En kort opdatering på, hvordan det går med Hairlust Gummies. Jeg har taget de lækre vitamin vingummier i godt 3 uger nu. Nogle dage får jeg kun taget én, andre dage tre (som de anbefales, for det bedste og mest effektive resultat).

Vokser håret?

Som aldrig før! Altså mit hår har de sidste år vokset hurtigt i forvejen, fordi jeg har taget bl.a. vitamin A og Zink, som også er i vingummierne. Men mit hår er vokset 1 cm (mindst) på 1 måned. Det er sindssygt, selv for mig! Jeg tror helt sikkert, at vingummierne har sat fut i tingene. Jeg kan nærmest se forskel fra uge til uge! Jeg er begyndt at få små fimrehår over det hele, som tyder på, at der vokser nye hår ud?

Er håret blevet sundere?

En anden ting, som Hairlust Gummies lover – er en sundere hårpagt. Men ærligt… det kan jeg faktisk ikke udtale mig om? Det er jo det nye hår, der skulle være sundere. Jeg tror ikke det kan gøre hele håret sundere? Det tror jeg i hvertfald ikke! Men jeg er skeptikeren er optimistisk, og jeg tror, at om tre måneder er mit hår sundere end det er nu, og måske har været længe? Desuden smager de altså fantastisk!

Læs om, hvad vingummierne indeholde, hvorfor de er gode for håret og mine forventninger til vingummierne
i et tidligere indlæg 🧡

  Skriv svar