Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil Min hverdag

SÅDAN HOLDER JEG STYR PÅ MIT LIV

28. januar 2018
FÅ STYR PÅ DIT LIV

FÅ STYR PÅ DIT LIV

De sidste par måneder, har været mere end almindeligt hekstiske for mit vedkommende! Det har været en følelsesmæssig rutsjebane på alle tænkelige måder. Det kan godt lede til, at jeg føler jeg mister kontrollen over mit liv. Som om tiden bare flyver afsted, og jeg har ikke styr på en skid. Jeg har prøvet mobil kalenderen, men det digitale kan godt blive for meget, og selvom det står i min kalender – er det ikke en gang sikkert at jeg husker det? Så hvad pokker gør man…

Old school kalender

Old school kalender // få styr på dit liv

Det lyder måske gammeldags, men jeg elsker at skrive ting ned i hånden. Det er som om, jeg husker det bedre – når jeg gør sådan? Jeg har købt min kalender på JO&JUDY, og den har været alle pengene værd! Udover at være en god kalender, er den også super motiverende. Som det ses på billedet ovenfor, motiverer den dig til at prioritere dine mål, indskrive gode og dårlige vaner – giver dig opmuntrende citater! Jeg føler, at jeg tager kontrollen tilbage ved at skrive tingene ned i en kalender!

Få styr på finanserne

Old school kalender // få styr på dit liv

Udover kalenderen, købte jeg faktisk en budgetplanlægger. Her kan jeg holde styr på min økonomi måned for måned. Jeg skriver alle mine faste indtægter ind, mine faste udgifter og så kan man skrive løbende udgifter ind også – hvis jeg render på café og så videre. På den måde kan jeg hele tiden holde styr på, hvad jeg bruger mine penge på! Det er virkelig smart, især for en som mig – der ELSKER at bruge penge! Herudover kan man holde styr på, hvad man bruger på mad, hvad der går til fornøjelse og hvad der går til husholdningen. OG man får et meget bedre overblik over, hvad man har til rådighed hver måned. Det er super rart, for så kan man bedre planlægge sig ud af det!

Old school kalender // få styr på dit liv

Jeg synes faktisk der er noget hyggeligt over, at sidde med min kalender og budgetplanlægger! Jeg føler virkelig at jeg har styr på mit liv, når jeg gør det. Og så kan jeg med ro i sindet, stå op om mandagen, velvidende at det hele nok skal gå! I en kaotisk tid, er det virkelig en fantastisk følelse.

Hvad gør du, for at skabe ro i kaos? 

  Skriv svar