Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Min hverdag

Mit år 2017

1. januar 2018
Mit 2017

Mit 2017

Når jeg tænker tilbage på år 2017, så har det faktisk været et år med mange mindeværdige begivenheder! Her kommer et lille recap.

Bachelor fra SDU

Det første, og måske største, der skete i år 2017. Jeg blev bachelor fra Syddansk Universitet (med et 10-tal i online storytelling). Det var en vild, og samtidig angstprovokerende ting. Mest fordi jeg ikke helt vidste hvad jeg ville. Skulle jeg arbejde, eller læse videre?

6 rejser

Ja.. mit år 2017 bød på intet mindre end 5 rejser. I januar var jeg på en weekendtur i London, for at fejre min bachelor med P. I Februar var vi på den obligatoriske tur i sommerhus med hele min familie.. når det er i Jylland, kan man vel godt kalde det en rejse?
I marts var jeg på en tur til Holland med Hunkemöller. Selvom jeg ikke så særlig meget af utrecht, tæller det vel stadig? Jeg var på en endags-tur i juni til Holland igen. Igen med Hunkemöller – men sikke en tur! I sommers var jeg 10 dage på Mallorca, også kaldet sommerferie. Jeg så rigtig meget sand og havvand, nogle bjerge og ikke så meget mere end det! Men det var sørme også meningen, for jeg skulle slappe af. Sådan helt af!
I slutningen af september var vi på årets sidste rejse, nemlig vores første tur til Rom! Og hvor er det dog bare en fantastisk by. Jeg er virkelig fascineret og en smule forelsket. God mad, skøn kultur, godt vejr, spændende historie og smuk arkitektur. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har været i Rom!

Optaget på kandidatstudie

Endnu en stor ting der skete i 2017, var at jeg blev optaget på et kandidatstudie. Så nu læser jeg en Cand.Negot i International Communication Management. Det er super spændende, og jeg er sindssygt glad for mit studie…. men efter et halvt år, hvor jeg bare arbejdede – så havde jeg lykkeligt glemt hvor stressende eksamensperioder er! Det har virkelig bare suget energien ud af mig. Det er ærlig talt rigtig mange år siden, jeg har været  presset/stresset, som jeg har været her på det sidste – på grund af mange eksamener!

Jobskifte

Et nyt studie åbnede flere døre. Det gav mig muligheden for, at søge efter studierelevant arbejde. Og faktisk gik der kun 14 dage, fra jeg blev optaget på mit kandidatstudie, til at jeg pludselig også havde fået et studierelevant arbejde. Jeg startede i slutningen af august på Experimentarium, i deres digitale afdeling! Det har afgjort også været én af de største ting, der er sket i 2017! Jeg ELSKER mit job. Men det skal siges, at jeg også elskede mit gamle job – og det var faktisk sindssygt svært, at sige farvel til Hunkemöller efter 2,5 år! Man bliver jo en hel lille familie.

Bloggens udvikling

Udover et par store livsbegivenheder, så er der faktisk også sket lidt på bloggen. Generelt er der kommet flere læsere til (Velkommen ❤️). Dog er det tydeligt, at når jeg er aktiv – så er I aktive.. og omvendt! I februar blev jeg kontaktet angående mit første større blogsamarbejde. Studio Vesterbro ville lave et eksperiment! Virker Hot Bikram Yoga mod urenhud? Det var udgangspunktet! Jeg gik der tre måneder, helt gratis – mod at dokumentere, hvordan forløbet skred frem. Jeg fik afkræftet, at Bikram Hot Yoga ikke virker mod uren hud. Til gengæld er det godt for både krop og sjæl. Jeg oplevede en krop i balance, en stærkere krop, en større udholdenhed. Jeg lærte mig selv at kende, jeg tabte mig ret meget og jeg elskede det hele! Jeg forsatte derefter min træning, indtil jeg startede studie – for så var 500kr om måneden alligevel mange penge! Desværre…

Her i efteråret har jeg været til et par PR events, og det er en helt ny verden. Jeg tager små og varsomme skridt, for det er svært at begå sig – og jeg er i sandheden ret genert, når jeg skal møde nye mennesker!

Alt i alt, synes jeg 2017 har været ret fantastisk.. men jeg er næsten sikker på at 2018 bliver endnu vildere (om muligt). Men mit 2018 må få et indlæg for sig selv, for det bliver nok liiiidt for langt at putte ind her!

Hvordan har dit 2017 været? 

  Skriv svar