Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Makeup

Januar essentials fra Essence Cosmetics

17. januar 2018
Essence Cosmetics
Sponsoreret indlæg

Essence Cosmetics

Inden jeg går igang med indlægget, vil jeg gerne lige sige tusind tak til Lahme Kommunikation – for at sende mig pakken fyldt med lækkerier fra Essence Cosmetics! Jeg anede faktisk ikke den kom, så da postmanden bankede på døren – blev jeg vildt glad. Så, tak for det! ❤️

Så.. hvad var der i pakken? Læbe essentials til januar! Jeg skal være ærlig og sige, nogle af farverne er jeg helt vild med – og nogle af farverne passer slet ikke til min til (eller min blege hud).

Røde nuancer

Selvom julen officielt er forbi (og har været det et stykke tid), så går rødlige nuancer aldrig af mode! Jeg er helt vild med, at glimmer og metallic farver er på menuen. Deres røde læbestift, er ikke den der irriterende orange-røde farve, tværtimod har den en lækker lys (men dyb?) rød farve! Den er nem at påføre, og så er du kysseklar.

Essence Cosmetics

Udover den knaldrøde læbestift, kan man selvfølgelig bruge lyserød lipgloss! For hvornår er det ikke  sæson for lyserød? I pakken kom der også en lidt mere neon rød/lyserød lipgloss, og fordi jeg ikke bare kaster mig ud i de spraglede farver – så har jeg ikke rigtig kunne finde ud af, om jeg er rigtig vild med den? Jeg synes farven i sig selv er flot, men jeg er bare ikke vild nok – til at ville gå med den. I hvertfald ikke til hverdag! Jeg ved ikke, om den måske kommer på til en fest, men så bliver det i hvert fald først til sommer, når jeg har fået lidt sol! Ellers vil min blege hud næsten virke selvlysende, i kontrast til den lyserøde neonfarve.

Essence Cosmetics

Metallic farver er kommet for at blive

Med i pakken kom også, to ret kontroversielle farve. Jeg ville måske forbinde dem lidt med nytår, men jeg er vild med metallic! En lilla eyeliner er tha bomb. Jeg elsker lilla. Så da jeg så, at der fulgte en lilla glimmer læbestift med til den flotte eyeliner, så kunne jeg næsten ikke få armene ned. Lilla er lidt mere low key end neon, og selvom det måske lyder dumt – så er jeg all in på lilla læbestift! Den er ikke sådan ‘se mig jeg er too much, lilla’, den er mere ‘jeg har lilla læbestift på, og jeg er pisse lækker’. Giver det mening? Det er et party musthave!

Essence Cosmetics

Kan du rocke brun?

De sidste farver der kom i pakken, var knapt så meget mig. De var brune. Kan man rocke brune læber, så gør man det virkelig også! Men hvis brun ikke er farven, så ser det forfærdeligt ud. Og på mig… ser det forfærdeligt ud! Jeg giver min blege hud skylden! Måske er det en farve, jeg kan tage på, når jeg har været på sommerferie – og altså er blevet somewhat brun.

Tak for pakken Lahme Kommunikation og Essence Cosmetics 💜

& tak fordi du læste med 🧡

  Skriv svar