Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hudpleje Konkurrence

IVY AÎA HUDPLEJESERIE

8. januar 2018
IVY AÎA giveaway

IVY AÎA giveaway

Sponsoreret

Lahme Kommunikation, har givet mig lov til at udlodde hele denne skønne hudplejeserie fra IVY AÎA! Det er en serie af produkter der egner sig godt til tør og kombineret hud. Min hud er super kombineret; både tør, sensitiv og olieret (helt perfekt – ironi kan forekomme).

Hvad får du?

 • IVY AÏA Cleansing mousse with Vitamin B3
 • IVY AÏA Skin tonic with Hyaluronic Acid
 • IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5
 • IVY AÏA Face cream with Hydrating Formula
 • IVY AÏA Body cream with Lanolin
 • IVY AÏA Micellar cleansing water

IVY AÏA Cleansing mousse with Vitamin B3

Blid ansigtsrens som samtidig renser effektivt og i dybden. Den efterlader din hud ren, fugtet og lækker. Den er velegnet til alle hudtyper og indeholder vitamin B3, også kaldet niacinamide, som virker anti-inflammatorisk og dulmer rødme, akne og kan hæmme pigmentforandringer. Vitamin B3 forbedrer hudens barrierefunktion og elasticitet. Masséres ind i huden med små cirkulære bevægelser og skylles af med lunkent vand. IVY AÏA- Cleansing mousse with Vitamin B3 er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

IVY AÎA giveaway

IVY AÏA Skin tonic with Hyaluronic Acid

Blødgørende og exfolierende skintonic, der fjerner de døde hudceller og giver en blødere hud. Forbedrer huden, så̊ den lettere kan tage imod fugt og får din hud til at fremstå̊ mere strålende. Den er velegnet til normal/kom-
bineret hud og indeholder hyaluronsyre, som er en fugtgivende ingrediens, der binder store mængder vand, hvilket giver huden et fast udseende. Hyaluronsyre genopretter hurtigt den tabte fugt og øger hudens evne til at
binde vand. Brug en vatrondel, og stryg over ansigtet og halsen to gange dagligt. IVY AÏA Skintonic with Hyaluronic Acid er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5

En beskyttende og fugtbevarende ansigtscreme, som virker regenererende, beroligende og giver intens fugt. Cremen har en lækker konsistens og trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og velplejet. Den er velegnet til normal/kombineret hud og indeholder ProVitamin B5, som i huden omdannes til B5 vitamin. ProVitamin B5 har beroligende og lindrende egenskaber og tilfører huden fugt. Påføres ren hud morgen og aften.

IVY AÎA giveawayIVY AÏA Face cream with Hydrating Formula

En plejende og fugtgivende ansigtscreme til tør hud. Fugter og bevarer hudens optimale fugtbalance. Kan også bruges af dig, der har normal hud i vintermånederne, men hvor huden har brug for ekstra pleje og fugt. Påføres ren hud morgen og aften. IVY AÏA Face cream with Hydrating Formula er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

IVY AÏA Body cream with Lanolin

En hurtig absorberende body cream, der efterlader huden silkeblød og fugtmættet hele dagen – uden at fedte. Allerede efter første påføring vil du føle, at din hud bliver næret og fugtet igennem. Selv den tørreste hud får nyt liv igen. Cremen er drøj i brug og særdeles velegnet til tør hud. Påføres efter behov. IVY AÏA Body cream with lanolin er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

IVY AÎA giveaway

IVY AÏA Micellar cleansing water

En 3-1 makeupfjerner til ansigt og øjne som renser, toner og fugter. Fjerner skånsomt og effektivt snavs og makeup, beroliger irriteret hud og giver en frisk og ren fornemmelse. Velegnet til alle hudtyper, også meget sensitiv hud. Anvendes morgen og aften på en vatrondel. IVY AÏA Micellar cleansing water er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

Det gode ved disse produkter er, at rigtig mange af cremerne er tykke – og det er virkelig lækkert, når man har tør hud! Jeg er især vild med deres skintonic, kropscreme og micellar cleasing water. Det føles virkelig lækkert på huden!

 

DELTAG HER

For at deltage i konkurrencen skal du gå til dette link, og følge instrukserne (super nemme)! 
LINK : LINKET FØRER TIL MIN INSTAGRAM

IVY AÎA giveaway

  Skriv svar