Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Hvad vil 2018 bringe mig?

1. januar 2018
Mit 2018

Mit 2018

Jeg tror godt jeg kan konstatere, at mit 2018 formentlig ikke bliver lige så vildt, som mit år 2017 var! Og alligevel… så kan 2018 godt vise sig, at blive et ret crazy år.

Studiet

Ja.. lige nu befinder jeg mig midt i en eksamensperiode, som er vildt stressende. Jeg holder tungen lige i munden, for jeg skal bestå både Finansiering og Mikro Økonomi, oven i mine kandidatfag. Og jeg kan ligeså godt være klar i spyttet, jeg fatter INGENTING. Jeg er en skovl til tal. Så er det sagt! Når det (forhåbentlig – kryds fingre) sker, så har jeg faktisk taget ét ekstra fag til foråret også – så jeg kan tage i virksomhedspraktik og slippe for at pendle til Odense i det halve år! Ja, og så er det jo faktisk også i år – at jeg skal begynde på min kandidatafhandling! Det i sig selv, er en vild tanke

Rejser

I år bliver der droslet ned for rejseaktiviteten. (1) fordi jeg ikke længere er Hunkemöller Ambassadør, og de stod unægteligt for en del af dem! (2) fordi P nu også skal studere, og så ved alle at man ikke har råd til at rejse (sarkasme kan forekomme, og det pisser formentlig også P af når han læser det – men han er alligevel ikke hjemme!). Nej, vi kommer ikke til at rejse så meget i år, for det siger P og jeg gider sgu ikke at rejse alene! Vi bestilte allerede i efteråret, en weekendtur til Berlin, for det er en af vores absolutte yndlingsbyer – og vi fik fly – hotel i påskeweekenden for 1.300kr pr. person. Det synes jeg selv er riiimelig billigt, så vi slog til! TIL GENGÆLD så får jeg den vildeste sommerferie! Jeg skal til Singapore OG Koh Samui, Thailand. Det bliver med mine forældre, min lillebror og P. Det bliver det vildeste eventyr, og jeg glæder mig allerede helt sindssygt meget.

Mit privatliv

I privatlivet sker der også lidt. Ikke meget, men lidt. Mine forældre har sølvbryllup! Det sker ikke så tit mere, at folk har sølvbryllup – så det er enormt specielt! Min lillebror bliver student, og det fatter jeg slet ikke! Den yngste bliver student! Det bliver for vildt, og jeg glæder mig sindssygt meget på hans vegne. Det var en kæmpe oplevelse, men det er også enormt angstprovokerende, for så forsvinder livlinerne – og så skal man sgu stå på helt egne ben!
Desuden har P og jeg 5-årsdag. Det synes jeg er ret vildt. 5 år! Tiden er fløjet afsted!

Nytårsfortsæt

Sidste år havde jeg nytårsfortsæt til den store guldmedalje. Det var overfladisk as usual… men i år vil jeg prøve noget andet. Jeg har faktisk købt en kalender, der sætte mål for måneden og ikke for året. Det er sådan en #bosslady kalender fra Jo & Judy, den er faktisk ret fed. Men hver måned, sætter jeg så nogle mål for hvad jeg gerne vil nå og skal skrive samtidig skrive, hvilke vaner jeg gerne vil af med. Mine mål for januar er, at stoppe med at drikke sodavand og træne 2 gange om ugen. For hvis man skal gå all in, så tror jeg ikke på at man kan holde det. Hvis man skal fravælge al sukker, træne 5 gange om ugen fra dag 1. Det er for hårdt. Man skal gøre tingene til en vane, og jeg tager små skridt! Meeeen jeg kunne da godt tænke mig at stå skarpt, til min rejse til sommer!

Hvad er dine mål for 2018? Har du nytårsfortsæt?

 Skål på det nye år! 

Hunkemöller summer event

  Skriv svar