Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Beauty Hårpleje

HAIRLUST GUMMIES // FORVENTNINGER

24. januar 2018
HairLust Gummies

HairLust Gummies

 

Lad mig bare springe direkte til kernen af det hele ! Jeg spiser HairLust Gummies på livet løs, og drømmer ligesom alle andre, om det smukke rapunzel hår! Får jeg det? Aner det virkelig ikke. Jeg har ikke taget vitaminbomberne så længe, så om de virker er alt for tidligt at gisne om! Men jeg kan sige jer én ting!

De smager fantastisk

Hvis du nogensinde har hørt andet… så lyver de! For de smager virkelig himmelsk. Hvis der ikke havde været restriktioner på max 3 pr. dag, så havde jeg tømt bøtten på én dag. Og så ville de lige pludselig blive en dyr affære! Men faktisk føler jeg lidt, at jeg får stillet min lyst til slik – når jeg spiser de søde vingummier. De smager af bær. Ganske enkelt. De er søde og lækre. MUMS!

HairLust Gummies forventninger

Selvom jeg normalt er skeptiker af værste skuffe, så er der faktisk noget i mig – der tror på at de kan give et stærkere, sundere og måske hurtigere voksende hår? Grunden til, at jeg har et lille håb om – at de er så fantastiske, som man får tudet ørene fulde med er faktisk, at jeg allerede spiser Zink og Vitamin A, som bl.a. også er at finde i vingummierne. Jeg har spist Zink og Vitamin A i flere år, grundet ‘svagt’ immunforsvar, og da jeg begyndte at spise dem, kunne jeg faktisk se at mit hår begyndte at vokse!
Vingummierne er jo én stor vitaminbombe, så jeg tror på, at hvis jeg følger anvisningerne, kan jeg se en forskel om et par måneder!

Jeg fik desværre ikke taget et før billede, men venner… mit hår vokser med lynets hast! Jeg kan se forskel fra uge til uge. Min udgroning bliver kun værre. Fedt at have leverpostejshår i bunden og lækker bayalage i resten af det..

Jeg er i gang med min 3. uge med hairlust vingummier nu, og jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret! Kryds fingre for mit hår projekt, for jeg håber på at have 10cm længere hår til sommer. Så jeg kan kaste om mig med langt og tykt hår, når jeg skal til Singapore og Koh Samui!

  Skriv svar