Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Min hverdag

Fri fra jordhulen

17. januar 2018
Hej fra jordhulen

Hej fra jordhulen

Der har været ret stille på bloggen, det sidste stykke tid, og det er ganske enkelt fordi – jeg metaforisk har befundet mig under jordens overflade. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at den her periode har været den absolut hårdeste eksamensperiode, af alle dem jeg har haft (gennem de sidste 4 år). Det har krævet blod, sved og tårer (overdrivelse fremmer forståelse).

5 eksamener senere

Nu kan jeg trække vejret lidt igen. Og det føles stadig mærkeligt. For nu har jeg været begravet i bøger og computer så længe, at jeg ikke ved hvad jeg skal lave, når jeg har fri? Og så alligevel, jeg er så drænet for energi at jeg ikke orker en eneste ting.

Hvad er overskud?

Idag havde jeg sat mig for, at jeg ville træne, læse en bog og drikke varm te. Altså gøre noget for mig selv. Måske endda tage en ansigtsmaske på, bare for hyggens skyld. Men lige nu virker det hele super uoverskueligt. For jeg skal også handle, vaske op og nå i bad, inden jeg får et par veninder på besøg til middag. Det lyder måske dumt, men de små ting, kan hyle mig helt ud af den? Så indtil videre har jeg spist smoothie til morgenmad (mit ønske om en sundere livsstil), set sindssygt mange afsnit af Gossip Girl, spist en let frokost (kun til jeg ikke følte sult mere, fordi jeg overspiser lidt), taget billeder til min artikel til Luxplus, vasket tøj og drukket kaffe i sofaen. Det føles rigtig godt!

Den sidste måned, har været en lang rutsjebanetur. Nu synes du måske det bliver lidt klamt, så jeg håber ikke du er sart.. Den sidste uge har jeg haft forstoppelse. Når man hører det, lyder det ikke så slemt. Men det gør virkelig ondt i maven, at være forstoppet. Jeg har været syg. Jeg har haft lige så mange humørsvingninger som en gravid, altså jeg har grædt over ingenting. Og skældt P ud.. for ingenting (sorry). Ja, P fortjener en medalje! Og så har jeg selvfølgelig været kronisk træt. Til gengæld har jeg kunne sove 11 timer om natten, uden problemer? Bortset fra de sidste 5 dage, der har jeg knapt nok kunne sove. Heller ikke i nat, selvom mine eksamener ellers er overstået. Min krop. og jeg selv. trænger til ferie! Og til at vinde i lotto.. men hvem gør ikke det?

Endnu en ting var, at min familie og jeg desværre måtte sige farvel til et familiemedlem i starten af januar. Det gjorde ikke det hele nemmere, og har nok også været en medhørende faktor til, at jeg har været lidt følelsesmæssigt ude af balance! Det var en smuk ceremoni, og jeg er simpelthen så følsom, så jeg græd, og græd og græd (som man jo gør, til en begravelse). Det hele var meget tragisk, for det kom meget pludseligt og det gik sindssygt stærkt. Jeg kunne faktisk næsten ikke fatte det? Jeg bad en stille bøn den nat, og håber hun kiggede ned på os den dag, for lokalet var fyldt op med mennesker, der kom for at tage afsked! Tænk at være så elsket af så mange. Det er  smukt!

Min store bekymring

Man skulle tro, at nu hvor mine eksamener er ovre – burde jeg være lettet, og føle mig klar til livet igen (lidt melodramatisk, I know). Jeg har været oppe i Mikro Økonomi og Finansiering, og jeg har aldrig været så bange for at dumpe et fag, som jeg er med begge af disse. For sagen er den, at hvis jeg ikke består.. så bliver jeg smidt ud? Jeg har ganske vidst to forsøg, men jeg tror ikke det vil ændre noget? For ærlig talt, har jeg heller ikke overskuddet til at læse op, en gang til! Det har jeg bare ikke. Jeg magter det ikke.

Så faktisk er jeg nu i gang med, at finde ud af, hvad muligheden er for at jeg muligvis kan skifte linje? For jeg er så nervøs.

Jeg har haft mavepine i alt for lang tid, og jeg synes faktisk at det er ærgerligt, at det skal være sådan at være studrende (men den snak, får et blogindlæg for sig selv).

Puha! Jeg havde meget på hjertet. Tak fordi du læste det hele ❤️

  Skriv svar