Husk at du kan følge mig på Instagram

  • Fresh out of the shower
  • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
  • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
  • Som at trde ind i gammel tid  Det var
  • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
  • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
  • Woke up this morning and felt like being a mermaid
  • Gave  Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil

Tirsdags hadelisten

5. december 2017
Brokke indlæg, camillavingaard.dk

Brokke indlæg, camillavingaard.dk

Hej til dig, der er hoppet ind på min blog idag ❤️

Jeg elsker at brokke mig, men gør det sjælendt på bloggen. Man ved jo aldrig hvem der læser med?! Men det her emne, dét kan jeg brokke mig over på ALLE medier.

Starter fra starten

Meget af mit liv sker i en eller anden form for offentlig transport. Jeg ser mange forskellige mennesker (heldigvis), for hvad ellers skal man lave i bussen eller i toget? Det generer mig heller ikke specielt meget at bruge det offentlige, det har jeg vænnet mig til. Men. For. Pokker. hvor bliver jeg rødglødende inden i nogle gange.

Mig-mig-mig samfund

Ud fra overskriften, er der måske nogle der tænke:”Ja, de rige skal betale mere i skat!”… Nej venner, det er ikke dét jeg vil skrive om… men tænk lige over det, er dét ikke netop en super egoistisk tanke? At ville have alle de andre til at betale mere?

Anyways. 

Hvad kan få mig op i det røde felt? Når man for fanden ikke bare giver lidt plads til hinanden. Her er en bevist påstand:

MAN KAN GODT SIDDE 3 MENNESKER PÅ SÆDERNE I S-TOGENE! 

Jeg måtte fandme bede en kvinde om at flytte hendes KÆMPE taske fra sædet, så jeg kunne sidde ned! Hvordan kan det ikke være en selvfølge? Hvorfor skal man bede folk om, at gøre plads så der kan sidde andre end dem selv og deres ego? Dumme mennesker. Hvad er det for en mig-mig-mig mentalitet? Det er ikke en gang noget der kræver særlig meget af andre, man skal bare rykke rumpen lidt til den ene eller den anden side. HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Jeg kan umuligt være den eneste, der kan blive edderspændt rasende (inden i) over sådan nogle paphoveder? For ja, det synes jeg altså man er…

Skriv svar