Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Skønhed

LEBON TANDPASTA // ØKOLOGISK HAUTE COUTURE

12. december 2017
Lebon tandpasta, camillavingaard.dk
Reklame

Lebon tandpasta, camillavingaard.dk

Selvom det efterhånden er et stykke tid siden jeg burde have skrevet dette indlæg, så er det vel bedre sent end aldrig? Tænker jeg!

I slutningen af november, var jeg til et skønt event med Noise PR og Lebon tandpasta. Da jeg fik invitationen, tænkte jeg faktisk lidt.. hvor fancy kan en tandpasta være? Jeg har brugt Colgate hele mit liv skal det lige siges, og det er ved gud ikke særlig sexet!

Lebon tandpasta

Men jeg må æde mine ord, for Lebon tandpasta er ved gud sexet! Faktisk troede jeg slet ikke det var tandpasta da jeg så tuberne. Det er jo tandpasta jeg har lyst til at have stående fremme, så andre kan se de flotte tuber?! For det første, alt er guld. Guld er smukt. Lebon tandpasta er smuk.

Hvad er Lebon tandpasta?

Økologisk Haute Couture i bæredygtig emballage, det er hvad Lebon tandpasta er! Emballagen er fremstillet af 100% bæredygtigt træfiber og genanvendeligt aluminium.

Lebon giver dig

 • Økologiske, vegetabilske, mineralske ingredienser.
 • Ingen genetisk modificerede ingredienser.
 • Cruelty-free: ikke testet på dyr.
 • Vegansk.
 • PEFC certificeret papemballage (non-profit skovcertificering).
 • Produceret i Frankrig
 • ISO 22716 certificeret (god fremstillingspraksis)
 • Ingen dårlige ingredienser som SLS, sulfat, parabener, flour, farvestoffer, triclosan, saccharin, sorbitol, xylitol, titaniumdioxid

Flere smagsvarianter

Ikke nok med, at Lebon kommer i en flot emballage.. så kan du også få flere smagsvarianter. Altså du kan selv vælge, hvordan din tandpasta skal smage! Det er helt vildt, især når man igen er vant til at tandpasta kun kan smage på én bestemt måde.

Min personlige favorit er den hvide. Den er klart mildest i smagen, og når man kommer fra tandpasta der købes i supermarkederne og prøver Lebon, er de meget kraftige i smagen. Derfor kan du med den hvide få en blød overgang, til en sundere mund. Den hvide tandpasta indeholder desuden nogle papayaekstrakter (Carica Papaya), hvis enzymer har en proteolytisk virkning, fjerner plak og pletter forsigtigt uden at forårsage slid på tænderne.

En af de ting jeg er aller mest vild med, ved disse tandpastaer er, at jeg ikke fylder min mund (og krop) med usunde e-numre. Produkterne er 80% økologiske, og det synes jeg virkelig er fedt! Jeg er kæmpe fortaler for økologi, og især når det er noget vi putter ind i vores mund. Det burde være noget alle gik op i!

Og så skal de lige siges, at det er et ægtepar der har designet både produkt og formular, og de er simpelthen så søde! Det var en sand fornøjelse at deltage i det event, og ikke mindst at hilse på søde mennesker.

Lebon tandpasta, camillavingaard.dk

  Skriv svar