Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Makeup

ISADORA CRUSH

29. december 2017
Isadora haul

Reklame

Isadora haul

Det hele startede med, at jeg ønskede mig en ny mascara i fødselsdagsgave i sommers. Den var fra Isadora, hvilket var rimelig tilfældigt – jeg var bare træt af den jeg havde fra Max Factor. Dog skulle det vise sig, at mascaraen fra Isadora, var intet mindre end den bedste jeg endnu havde prøvet! Den gav en ufattelig volumen, og forlængede virkelig min vipper meget. Det synes jeg alle mascara produkter lover, men det er sjældent et løfte der bliver holdt..

Isadora holiday kollektion

I dette indlæg, kan du læse om fire af de bedste produkter fra deres holiday kollektion. Jeg fik tilsendt produkterne af Sæther Beauty, og jeg synes personligt de har ramt plet med disse fire produkter!

Isadora haul

Røde læber der IKKE er ‘too much’

Isadora Haul

Jeg synes tit det kan være svært, at finde en rød læbestift der er rød, uden at være for rød.. kan du følge hvad jeg mener? Den her lægger sig i hvertfald helt perfekt. Det ligner ikke at jeg har været en tur i mors makeupskuffe, men den giver en fin rød farve til læberne. Udover farven, så er den super nem at påføre – faktisk vil jeg gå så langt, som at kalde den idiotsikker! For du skal virkelig gøre dig umage, for at fucke den op. Jeg er HELT VILD med den her læbestift, og har faktisk brugt den non-stop siden jeg fik den!

Lange sorte fyldige vipper

Isadora haul

Min favorit mascara. Den hedder “Stretch lash”, og det gør den i den mest bogstavelige forstand. Men faktisk har den fået sit navn, af en lidt anden årsag. For du kan faktisk selv styre, hvor tæt laget skal være på dine vipper. Du kan nemlig styre tætheden af børsten. På den røde del af mascara-børste-holderen/låget(?), kan du skrue på. Så den kan være helt bredt ud, som på billedet – eller blive helt tyk og klemt, så du får et meget tykt lag på dine vipper. Det giver enormt meget volumen, og du får stadig samme forlængelse af vipperne! Dog synes jeg mest det er til fest brug. Til hverdag, er min helt bredt ud.

Glitter og glimmer

Nok forbinder man de røde læber med jul, men glimmer og glitter.. det hører sig til, især til nytår! Derfor er denne skønne øjenskygge palette et absolut musthave. Jeg er ret vild med de lyserøde nuancer, og paletten kan give det fuldendte smokey-eye look! Personligt holder jeg af de lyse farver – men potentialet i paletten er uanet… faktisk bruger jeg også de 2 lyse farver, til at peppe min highlighter op. Det fungerer rigtig godt!

Til slut, vil jeg bare stille dig et spørgmål. Hvad er nytår, uden glimmer på neglene? Ikke fuldendt, hvis du spørger mig! Derfor skal der selvfølgelig en neglelak til, med masser af glimmer og glitter. Som med alle de produkter fra Isadora, så skuffer den her neglelak ikke! Med et par gode lag, kan du faktisk få en flot glimmer negl. Du kan gå all in, og kun bruge glimmer, eller få en fading effekt. Læg en pæn farve som base, og læg derefter glimmer neglelak på den nederste del af neglen. Effekten er pænest, hvis du har lidt lange nelge – og pas på med at bruge for meget!

Isadora haul

 

Hvad er dine nytårs essentials? 💄 ✨

  Skriv svar