Husk at du kan følge mig på Instagram

 • Fresh out of the shower
 • Ananas i egen juice Jeg ELSKER det her hjrne i
 • Det var en rigtig god mandag indtil jeg spiste min
 • Som at trde ind i gammel tid Det var
 • Kan slet ikke vre i mig selv Jeg synes P
 • Jeg glder mig lidt til efterret isr nr efterrsfarverne ogs
 • Woke up this morning and felt like being a mermaid
 • Gave Det er 100 r siden jeg fik den
Livsstil

Gaveguide til pakkeleg

11. december 2017
Pakkeleg guide, camillavingaard.dk

Pakkeleg guide, camillavingaard.dk

Lad mig lige slå fast.. jeg ELSKER pakkeleg! Men jeg synes tit det er noget skrald man kommer hjem med. Det er købt i Tiger, og bliver gemt langt væk bagerst i skabet. Det synes jeg i grunden er ærgerligt, for hvad er formålet så med at gå du og købe pakkerne? Jeg har derfor en lille hurtig guide, til fede (og billige) gaver til pakkelegen i december! Guiden er nok i virkeligheden fedest for piger, og jer der går lidt op i hudpleje. Og det er ikke svært at gætte, at pakkerne kommer fra Luxplus… men det er altså bare billigt. Bum.

Ansigtsmaske

TIL 9 KRONER

Pakkeleg guide, collagen maske

Køb her

En lækker og opstrammende maske til hage og hals. Pakken indeholder 2 stk., og for 9kr kan man så forlange mere? Jeg har selv prøvet den, og synes den er super lækker at have på. Den giver fugt til huden, og faktisk synes jeg ellers nogle gange det kan være svært at fugte hals og hage! Så JA TAK til denne lækre maske. Jeg synes det er en ret fed pakkelegsgave! Helle for at vinde den.

Læbemaske

TIL 9 KRONER

Læbemaske, collagen maske

Køb her

Den lyserøde læbemaske.. den er sød, sjov og vildt lækker på læberne! Den vil være et kæmpe hit til pakkelegen. Den føles så kølig og beroligende på læberne, og jeg har lyst til at bruge en maske om dagen. Der er én maske i pakken, men igen… prisen er  fair, at man ikke kan tillade sig at brokke sig!

Collagen ansigtsmaske

TIL KUN 15 KRONER

Det sidste produkt jeg vil anbefale, er den ansigtsmaske der er på billede ovenfor. Den er super fugtgivende, og giver et boost til ansigtet i den tørre vintertid. Det er næsten et musthave uanset om du skal spille pakkeleg eller ej!

Køb masken her

 I denne guide er pakkelegsbudgettet holdt på 33kr, og så kan du altså medbringe hele 3 gaver!

  Skriv svar