Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Hårpleje

ULTIMATIVE GUIDE TIL HÅRPLEJE

17. november 2017
camillavingaard.dk , Biosilk silk therapy

camillavingaard.dk , Biosilk silk therapy

Det er den tid på året igen! Kulden kommer snigende, og det samme gør tørre og spaltede spidser. Derfor slipper I naturligvis ikke for en opdateret guide (for ja… jeg lavede sgu også en ved samme tid sidste år). Jeg vil ved samme lejlighed lige indskyde, at fordi det her er en sammensmeltning af lidt af det hele – så er billederne altså det samme! Bær’ over med det hele!

Hvilke produkter?

Jeg har testet mange produkter det sidste år, og føler mig nu rimelig kvalificeret til at give dit hår en seriøst omgang fugt når det danske vintervejr melder sin ankomst.

Spørger du mig.. så er det så småt blevet vinter! Jeg synes godt nok der er blevet skruet gevaldigt meget ned for temperaturerne den sidste uges tid.

Jeg vil ikke låse mig fast på ét bestemt produkt, og sige at det definitivt er bedre end alle andre produkter.. men jeg har da nogle favoritter her og dér!

Shampoo favorit(ter)

Den første shampoo jeg gerne vil fremhæve er fra CHI. CHI er et professionelt mærke der har lavet en del forskellige serier, der er designet til forskellige hårtyper. Det var selvfølgelig min skønne guru Helen, der i første omgang introducerede mig for mærket! CHI blødgør virkelig håret, og jeg har brugt serien “CHI Infra”, fordi den passer bedst til farvet hår. Men, de har altså også serier til at give fugt (psst… det kommer vi til, når jeg når til hårolier).

CHI infra structure

Hvis CHI er for dyrt, så er Uniq One altså dit go-to mærke.. og selv hvis du ikke synes CHI er for dyrt – så er Uniq One STADIG dit go-to mærke. Den skønne 2-i-1 shampoo og balsam fra Uniq One, giver en ufattelig blødhed til håret! Det er nok kun at massere den ind i hovedbunden, og så blot lade den blive skyllet ud i spidserne. Den er super plejende, og mit hår skinner altid når jeg har brugt den.

Uniq one shampoo, Natura Siberica

Balsam

Det er lidt strengt, men jeg har faktisk ikke nogle billeder af mine to favoritter! Dog vil det helt sikkert være nogle I har hørt om før! Mit hår fortjener kun det bedste, og derfor bruger jeg (selvfølgelige) en balsam fra Morrocanoil. Den er super blødgørende, og gør mit hår vildt medgørligt!

Til de dage hvor jeg er for doven til at lade balsammen sidde, bruger jeg den velduftende og nemme balsamskum fra Milkshake. Det er en leave-in balsam, og jeg kan slet ikke få nok af den. 1) fordi den som sagt dufter SÅ GODT! 2) fordi den er nem at fordele i håret. 3) fordi den virkelig giver silkebløde lokker!

Hårkur

Olaplex, Uniq One

Her trækker jeg de tungeste skyts! Her har jeg faktisk mange favoritter.

På første pladsen? Uniq One hårkur spray! Hvem havde troet det, når Olaplex er med i opløbet? Deres all-in-one løsning er helt genial! Den dufter godt, gør håret lækkert, får håret til at skinne, modvirker spaltede spidser, fedter IKKE håret og så opfylder den fuldt ud kravene til en hårkur. Bonus er, at det er en spray og den skal ikke skylles ud.

Min anden fortrukne hårkur er sjovt nok også en leave-in.. jeps jeg er skide doven, men det betyder ikke at jeg går på kompromis med kvalitet. Biosilk Color Therapy er en let og cremet hårkur, der nemt bliver absorberet i håret uden at fedte håret til. Den dufter sødt, og jeg faktisk også blød på hænderne! Den kan kun anbefales.

Rosinen i pølseenden er Olaplex. Egentlig ikke fordi jeg synes den er dårlig? Mere fordi den er så dyr i forhold til de to andre ovenfor, og fordi den kræver noget mere forberedelse for at få den optimale virkning. Da jeg er doven, er det ikke mit første valg! Olaplex hårkuren er bestemt et forsøg værd, men om den er så god – som alle siger – det ved jeg nu ikke om jeg synes?

Biosilk, CHI, Paul Mitchell, Luxplus

Hårolie(r)

Igen… flere favoritter! Lige for tiden, er det denne SUPER LÆKRE olie fra Biosilk. Den hedder Biosilk Silk Therapy, og er vidst egentlig betegnet som en hårkur.. men konsistensen er en hårolie og jeg bruger den derefter! Den dufter ikke af noget ekstraordinært, men effekten er ikke til at komme udenom! Det er klart et musthave til den kolde vinter, altså du kan vitterligt ikke leve uden… i hvertfald ikke når du først har prøvet den!

camillavingaard.dk , Biosilk silk therapy

Jeg har (underligt nok) en olie, an på hvilket humør jeg er i – eller rettere, hvilket humør mit hår er i! Kender I de dage, hvor man står op og ens spidserne vitterligt ligner begyndelsen på en kæmpe høstak? Nej? Well… lucky you! Jeg står nemlig nogle gange op, og overvejer om jeg bare skal gå i seng igen og prøve forfra? … I tilfælde som dem, er jeg dybt afhængig af den olie I ser nedenfor på billedet! Oblepikha Siberica er et subbrand til Natura Siberica. Den er en livsredder, hvis man kæmper med spaltede spidser. PRØV DEN! I hvertfald hvis du ligesom mig, døjer med en høstak.

camillavingaard.dk

Det blev til et langt indlæg, men jeg skulle jo have det hele med! Jeg elsker hårpleje, og jeg elsker at se resultatet af god hårpleje. Der skulle gerne være links til alle produkterne, og det bedste er at de fleste kan fås til under 100kr! Hvad sker der for det?!

Happy shopping! 

  Skriv svar