Husk at du kan følge mig på Instagram

 • I feel so blessed to travel the world with my
 • Det har vret de vildeste dage i Singapore I morgen
 • Waiting for the sun to come out
 • Mit ultra afslappede udtryk da jeg hyggede mig i et
 • Himmel og hav stod i t p stranden
 • Jeg forstr ikke helt den connection der er mellem dyr
 • Indeholder reklame Det har ikke vret rigtig sommerferie hvis
 • Har du lst det frste postkort endnu? Der kan du
Makeup

Smukke læber til jul // Huda Beauty

4. november 2017
camillavingaard.dk

camillavingaard.dk

Julen nærmer sig med hastige skridt, og jeg har glædet mig til at dele denne lille anbefaling med jer! Selvom bloggen nok mest ligger i kategorien “Livsstil”, så har jeg altså stadig en passion for skønhed. Jeg tester alt og ingenting, og derfor har jeg en milliard ting, jeg synes I også skal prøve. Bare fordi I fortjener, at være den bedste version af jer selv.

Den perfekte kombination af rød og glitter

Rød er på mange måder forbundet med jul, så skal du spice dig selv op til julen – så kan du ikke undvære noget rødt. Og findes der i grunden noge mere feminint, end røde læber? Hvad skal der ellers til, når det er jul? GLITTER! Helst noget, hvor der er lidt glitter i. Så jeg har fundet den perfekte kombination, af glødende røde læber og en mørkere tone med gyldent glitter i! Det er (selvfølgelig) fra Huda Beauty.

Huda Beauty swatches

Jeg er ikke så vild med, at tage fulde ansigtsbilleder. Derfor har jeg lagt de to farver oven på hinanden, på mine blege arm! Det ser altså VILDT flot ud på læberne. Måske kommer der et godt selfie op på instagram en dag. Men for nu, må I altså leve med denne.

Det eneste jeg føler jeg mangler, er sådan set en lipliner. Noget til at indramme mine læber, så det bliver et mere markant look. Men hende der hjalp mig i Sephora, kunne ikke rigtig finde en der matchede den mørke røde tone? Vildt ærgerligt!

Psst… se mine swatches af mine Huda Beauty Liquid Lipsticks her

  Skriv svar