Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Beauty

Essence holiday collection

27. november 2017
Essence holiday collection // camillavingaard.dk
Reklame

Essence holiday collection // camillavingaard.dk

Woop! Så er jeg klar til, at gå den søde juletid i møde! Jeg har glimmer, sølv og masser af farve, jeg kan arbejde med til mine fest looks. Der kom nemlig en lille pakke fra Lahme Kommunikation ind af døren, med de festlige produkter fra Essence Cosmetics.Det er en god variation af produkter, som alle piger har brug for, for at få et lækkert look til festlighederne der står for døren i de kommende måneder.

Hvad bestod pakken af?

 • 1 glimmer neglefil
 • 1 lilla læbestift
 • 1 sølv farve til neglene
 • 1 glimmer foundation silikone pad

Jeg har længe gerne ville prøve, en af disse silikone foundation pads. Det skulle jo være meget bedre end både en børste og en svamp, den jo ikke kan suge noget af foundation produktet i sig, sådan som de to andre redskaber kan det. Jeg synes den er super festlig, og faktisk meget fleksibel når man påfører makeuppen!

Essence Cosmetics // camillavingaard.dk

Jeg elsker glimmer! Derfor er den flotte neglefil og lige noget for mig. En neglefil, har ét formål og det er at file negle.. men alligevel synes jeg godt der kan være forskel på både kvalitet og selvfølgelig design. Alene designet af denne neglefil, gør at jeg har lyst til at bruge den. Dog har jeg ret skrøbelige negle, så jeg er nødt til at file efter med en fil af glasfiber, for ikke at få flossede negle. Men det fungerer fint!

Jeg har faktisk ikke prøvet resten. Men jeg tænker læbestiften er ret lige til! Farven er heftig, men den kan helt sikkert give ethvert outfit et pift. Jeg glæder mig til at prøve den af!

Værre bliver det med neglefarven. Jeg lægger i forevejen neglelak som en 5-årig! Jeg vil gøre mig meget umage, og håbe på at det kan give nogle flotte billeder. Men det må vidst kræve et nyt indlæg, der inkluderer en how-to guide.

Essence Cosmetics // camillavingaard.dk

 

Tak Lahme Kommunikation, for de fine produkter! ❤️

  Skriv svar