Husk at du kan følge mig på Instagram

 • ReklameGave Jeg er stadig helt forelsket i den lyserdehellip
 • Sidste arbejdsdag inden jeg gr p vinterferie En ugehellip
 • The coolest in the jungle vacation flashback mallorca travel coolestmonkeyinthejungle
 • Ferie det er LIGE mig ferie vinterferie selfie lipgoals essencecosmeticshellip
 • Drys lidt krlighed over din egen og andres tilvrelse uansethellip
 • Jeg har fet de var KMPE! Ls mere phellip
 • Kan slet ikke f armene ned over den smukke udsigthellip
 • hautestockco
Ikke kategoriseret

Den nye serie, til dig der elsker Gossip Girl og PLL

13. november 2017
Hunkemöller summer event

Hunkemöller summer event

 

Jeg har SELVFØLGELIG set Gossip Girl 2 gange (eller mere, det siger jeg ikke!). Jeg elsker serien. Mest fordi jeg bare kan koble fra, og nyde at al den drama slet ikke er en del af mit liv. Udover Gossip Girl er jeg KÆMPE fan af Pretty Little Liars. Desværre er jeg færdig med begge serier…. Hvad så nu?

Riverdale på Netflix

Min nye serie er Riverdale. Det er en Netflix Original, og den er PISSE GOD! Den har det hele.. Drama, kærlighed, spænding og mere drama. Jeg har slugt hele sæson 1 på 4 dage, og nu må jeg pænt vente til det nye afsnit kommer ud hver torsdag.

SE TRAILEREN

Allerede i afsnit 1, går det vildt for sig. Serien er bare ALDRIG  kedelig.

Har du set den? 

  Skriv svar